Ο Tom Holland προσεχώς Fred Astaire

Ο ηθοποιός πρόκειται να υποδυθεί τον θρυλικό χορευτή του χρυσού Hollywood.

Γράφει: Esquire Editors 08 Δεκεμβρίου 2021

Μετά την επιτυχία που γνώρισε μέσα από την τριλογία του Spider-Man και τις ταινίες της Marvel, υποδυόμενος τον διάσημο υπερ-ήρωα, ο Tom Holland επιβεβαίωσε πως ο επόμενος ρόλος του στη μεγάλη οθόνη θα είναι εντελώς διαφορετικός με ό,τι τον έχουμε συνηθίσει.

Ειδικότερα, ο ηθοποιός πρόκειται να ενσαρκώσει τον μεγαλύτερο κινηματογραφικό χορευτή του χρυσού Hollywood, Fred Astaire, στη βιογραφική ταινία που έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας η Sony.  Όπως εξομολογήθηκε ο ίδιος ο Holland, πέρασε από κάστινγκ τη στιγμή που προωθούσε τη νέα του ταινία "Spider-Man: No Way Home" σε ένα πρόσφατο event. Ειδικότερα, ο ηθοποιός δήλωσε πως η παραγωγός Amy Pascal επικοινώνησε μαζί του για πρώτη φορά μέσω FaceTime, όταν εκείνος βρισκόταν στο μπάνιο. 

Κι ενώ μπορεί ο Holland φαινομενικά να μη μοιάζει με την κατάλληλη επιλογή, όμως πρέπει να σημειωθεί πως από το 2008 μέχρι το 2010 είχε υποδυθεί στο θέατρο του West End τον Billy Elliot στο ομώνυμο μιούζικαλ, πράγμα που σημαίνει πως ίσως είναι καλύτερος από αυτό που φανταζόμασταν. Μην ξεχνάμε επίσης την εμφάνισή του ως Rihanna και ως Gene Kelly το 2017 στην εκπομπή Lip Sync Battle, που απέδειξε στο ευρύ κοινό τη χορευτική του δεινότητα. 

Το υπόλοιπο cast

Ο Holland δεν είναι ο μόνος που θα υποδυθεί τον iconic χορευτή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Jamie Bell, ο ηθοποιός που είχε ενσαρκώσει τον Billy Elliot στην ταινία του 2000, θα παίξει τον χαρακτήρα του Astaire σε μία νέα ταινία της Amazon στο πλευρό της Margaret Qualley, που θα υποδυθεί τη Ginger Rogers.

Η συνέχεια στο HarpersBazaar.gr

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.