H χριστουγεννιάτικη ταινία των Zara

O υπέροχος Luca Guadagnino υπογράφει 40 λεπτά που ξεχειλίζουν στυλ και Χριστούγεννα.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 16 Δεκεμβρίου 2021

Όταν φτάνει ο Δεκέμβριος, ή τελοσπάντων πλησιάζει η εποχή του χρόνου με soundtrack 'its the most wonderful time of the year' που οι περισσότεροι λατρεύουν, οι εταιρείες μόδας αποφασίζουν να παίξουν όλα τους τα χαρτιά ώστε να εντυπωσιάσουν τους πελάτες τους. Οι ειδικές party συλλογές ή περιορισμένης κυκλοφορίας κομμάτια είναι μία συνήθης τακτική για τις γιορτές. Όχι αν μιλάμε βέβαια για κολοσσούς όπως η Inditex που μόλις κυκλοφόρησε τη χριστουγεννιάτικη ταινία των Zara.

Αρνούμενη να συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα επαναλάβει τα πεπραγμένα των προηγούμενων ετών και αφού εξέπληξε τους πάντες μόλις πριν από λίγες ημέρες με τη σειρά Zara Atelier που επιδιώκει να αυξήσει την αξία του χειροποίητου και οδεύει με άλματα προς την πολυτέλεια, η ναυαρχίδα της Inditex μόλις εισήλθε στον κόσμο του κινηματογράφου. 

> Διάβασε ακόμη: Οι νέες χριστουγεννιάτικες σειρές και ταινίες του Netflix

Το O Night Divine είναι μία ταινία μόδας διάρκειας 40 λεπτών που μοιάζει να είναι κομμάτι μίας χριστουγεννιάτικης ιστορίας, κατά την οποία οι θεατές μπορούν να ερωτευτούν την πλοκή, αλλά και τις στιλιστικες της προτάσεις.

Το απόλυτο ατού

Η αλήθεια είναι πως ήδη έχουμε δει κάποιες απόπειρες προσέγγισης της βιομηχανίας του κινηματογράφου. Θυμίζουμε την Cartier που στο πλαίσιο της πανδημίας έπρεπε να στοχεύσει περισσότερο στο e-commerce ή το viral επεισόδιο των Simpsons για την Balenciaga. Απλώς, στην προκειμένη περίπτωση η Zara έθεσε εξαρχής πολύ ψηλά τον πήχη, επιστρατεύοντας τον Luca Guadagnino του οσκαρικού Call Me by Your Name, αλλά και του Suspiria για να είναι σίγουρη εκ των προτέρων ότι το αποτέλεσμα θα είναι κορυφαίο.

Οι συντελεστές

Σε σενάριο Michael Mitnick, αυτή η ταινία μικρού μήκους γυρίστηκε στο μαγευτικό ξενοδοχείο Suvretta House στο St. Mortiz της Ελβετίας και αφηγείται την ιστορία πέντε ανθρώπων που έχουν μια μαγική συνάντηση κατά τα Χριστούγεννα που θα τους φέρει αντιμέτωπους με τρελές περιπέτειες. 

> Διάβασε ακόμη: Η λεπτομέρεια που κανείς δεν έχει προσέξει στο "Μόνος στο Σπίτι"

Το cast αποτελείται από τους John C. Reilly στο ρόλο ενός αξιαγάπητου Άγιου Βασίλη, τη Hailey Gates από το Twin Peaks, τη Francesca Figus και τον μουσικό και ηθοποιό Alex Wolff.

Ιδού:

 

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.

Dear God, the Parthenon is still broken, το πρώτο φωτογραφικό βιβλίο του Γιώργου Λάνθιμου

Στην εισαγωγή του Dear God, the Parthenon is still broken υπάρχει ένα ακυκλοφόρητο ποίημα της Patti Smith το οποίο έγραψε με έμπνευση την ταινία.