Julia Fox, τώρα και στο πλευρό της Madonna

Η διάσημη τραγουδίστρια μάλλον βρήκε το πρόσωπο που θα υποδυθεί μία από τις καλύτερές της φίλες στη μεγάλη οθόνη.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 24 Ιανουαρίου 2022

Η επερχόμενη βιογραφική ταινία της Madonna σιγά σιγά συμπληρώνει το cast της. Σύμφωνα με το Entertainment Weekly, η Julia Fox βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί τη Debi Mazar, μια από τις μακροχρόνιες φίλες της τραγουδίστριας, στην ταινία που ετοιμάζει για τη ζωή της.

Η σχετική ανάρτηση

Μόλις την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα μέσω Instagram, η Madonna άφησε να εννοηθεί η εν λόγω πιθανότητα. Για την ακρίβεια, δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία ποζάρει με τη σταρ του Uncut Gems με τη Fox, στην οποία αράζουν μαζί σε έναν καναπέ. "Πήγαμε για δείπνο με τη Julia για να μιλήσουμε για την ταινία μου και εμφανίστηκαν και κάποιοι άλλοι άνθρωποι", έγραψε στην λεζάντα. Στις επόμενες φωτογραφίες, βλέπουμε τους "άλλους ανθρώπους" που δεν είναι άλλοι από τους: Kanye West, Antonio Brown και Floyd Mayweather.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Οι fans της Madonna εντωμεταξύ, έχουν παρατηρήσει στο παρελθόν την ομοιότητα μεταξύ της Fox και της Mazar, της ηθοποιού που είναι περισσότερο γνωστή για τους ρόλους της στο Goodfellas και, αργότερα, στις σειρές Younger και Entourage. Τον περασμένο Αύγουστο μάλιστα, οι δύο τους συνυπήρξαν μαζί μέσω Zoom σε συνέντευξη για το Document, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκαν στις ομοιότητές τους.

"Σε κοίταξα και είπα, 'Είναι πανέμορφη!'", είπε η Mazar στη Fox για να συμπληρώσει: "Πρέπει να παίξουμε τις συγγενείς κάποια στιγμή".

>Διάβασε ακόμη: Η προκλητική ελευθερία της Madonna μέσα από 13 φωτογραφίες

"Στην πραγματικότητα έγραψα μια μικρή ταινία μικρού μήκους και είχα εσένα στο μυαλό μου για τη μαμά. Θα ήταν αστείο να δουλέψουμε μαζί, θα σου τη στείλω για πλάκα, να δω αν είσαι μέσα", απάντησε η Fox. Αργότερα, πρόσθεσε ότι η σωματική τους ομοιότητα είναι "ίσως λίγο στα μάτια, ψηλά στα ζυγωματικά. Αλλά νιώθω ότι εσύ είσαι πολύ πιο εντυπωσιακή".

Η Madonna έχει ήδη αναφερθεί πάντως στο γεγονός ότι έχει αναλάβει τη δημιουργική επίβλεψη μίας ταινίας που αφορά τη ζωή και την καριέρα της:

"Κάποιοι έχουν προσπαθήσει να γράψουν ταινίες για μένα, αλλά είναι πάντα άνδρες... αχ", είπε στον Jimmy Fallon τον περασμένο Οκτώβριο. "[Η Universal] μου έστειλε ένα σενάριο και ήθελαν την έγκρισή μου και το διάβασα και ήταν μια από τις πιο αποκρουστικές, επιφανειακές αηδίες που έχω διαβάσει ποτέ. Και μετά ανακάλυψα -δεν θα πω καν το όνομά του, αλλά είναι εντελώς μισογύνης- ποιος ήταν ο σκηνοθέτης και σκέφτηκα: 'Γιατί αυτοί οι άνθρωποι να κάνουν μια ταινία για τη ζωή μου;"".

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Αν σου λείπει το Line of Duty, τότε ξέρουμε τι πρέπει να δεις

Η εν λόγω παραγωγή έρχεται για να καταδείξει τα κακώς κείμενα της αστυνομίας στη σύγχρονη εποχή.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver δεν έσωσε τον Zack Snyder

Μεταξύ μας, σπάνια ένα sequel είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

10 βραβευμένες ταινίες του Netflix που παραδέχονται όλοι

Ανάμεσα στις αμέτρητες παραγωγές που περιλαμβάνει η πλατφόρμα, υπάρχουν μερικές που έχουν θέση στη λίστα σου.

Γραφει Παυλος Κρουστης

H ιστορία του χιτ των Beatles, Hey Jude, που έμεινε 9 εβδομάδες στο No1 των charts

Το τραγούδι συνέθεσε ο Paul McCartney προσπαθώντας να παρηγορήσει τον γιο του John Lennon.

Μία σκηνή στο Furiosa: A Mad Max Saga, χρειάστηκε 78 μέρες γυρισμάτων για να ολοκληρωθεί

Η εν λόγω σκηνή μάλιστα, λέγεται πως είναι "πολύ σημαντική για την καλύτερη κατανόηση" του χαρακτήρα της Furiosa.

Kim Kardashian, πρωταγωνίστρια και παραγωγός στη νέα σειρά του Netflix

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τη σειρά Calabasas.