Οι καλύτερες ταινίες του Netflix αυτή τη στιγμή

5 ταινίες που ξεχωρίζουν τώρα στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 22 Φεβρουαρίου 2022

Υπάρχει λόγος που κάθε μήνα στο Esquire διαβάζεις ένα άρθρο με αυτόν τον τίτλο. Σαφέστατα οι σταθερές αξίες ξεχωρίζουν διαχρονικά στην πλατφόρμα streaming, ωστόσο ανάλογα με τις κυκλοφορίες, διαμορφώνονται και οι προτιμήσεις των χρηστών. Οπότε, γράφοντας 'οι καλύτερες ταινίες του Netflix' εννοούμε αυτές που στην παρούσα φάση συγκεντρώνουν τις περισσότερες θεάσεις, είναι σχετικά φρέσκες (ή όχι και τόσο) στην πλατφόρμα και ασφαλώς παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Ακριβώς επειδή λοιπόν πρόκειται για τάσεις, αυτόν τον μήνα, κάνουν θραύση τα rom-coms -που υποθέτω ότι δεν είναι τα αγαπημένα σου. 

Ψηλό Κορίτσι 2

Η πανύψηλη Jodi Kreyman στο sequel της ταινίας έρχεται αντιμέτωπη με τα νέα δεδομένα όσον αφορά στη δημοτικότητά της. Κάποιες παρεξηγήσεις όμως, αρχίζουν να προκαλούν ρήξεις με τους γύρω της και σύντομα έρχεται η ώρα που πρέπει να "σταθεί στο ύψος της".

Love Tactics

Ένα στέλεχος διαφημιστικής εταιρείας και μία σχεδιάστρια μόδας-μπλόγκερ δεν πιστεύουν στον έρωτα, οπότε βάζουν ένα στοίχημα για να ερωτευθούν, εφαρμόζοντας ασυνήθιστες τακτικές. 

Μέσα από το Παράθυρο

Η Raquel είναι από καιρό ερωτευμένη με τον καυτό γείτονά της, τον Ares, τον οποίο παρακολουθεί κρυφά αλλά δεν έχει μιλήσει ποτέ μαζί του. Θα μπορέσει να τον κάνει να την ερωτευθεί;

>Διάβασε ακόμη: Κάποια πράγματα που μάθαμε από τον 'Aπατεώνα του Tinder' στο Netflix

Ο Απατεώνας του Tinder

Μία ομάδα γυναικών που έπεσαν θύματα ενός απατεώνα στο Tinder ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία προσπάθεια να τον κυνηγήσουν και να πάρουν πίσω τα εκατομμύρια δολάρια που τους έκλεψε.

Ομάδα Εντός Έδρας

Δύο χρόνια μετά την αποβολή του, o Sean Payton, o πρώην επικεφαλής προπονητή του NFL επιστρέφει στη γενέτειρά του και καταφέρνει να επανασυνδεθεί με το 12χρονο γιο του προπονώντας την ομάδα ποδοσφαίρου Pop Warner. Ο Kevin James, ο πρωταγωνιστής και παραγωγός της ταινίας, είναι ο συμπαθέστατος Albert Brennaman που προσπαθεί να βοηθήσει ο Will Smith στο Hitch του 2005.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.