Ο Jordan Peele προσφέρει ξανά τρόμο με το Nope

Όλοι μιλούν για νέο δημιούργημα του Jordan Peele.

Γράφει: Ραφαέλλα Ράλλη 17 Φεβρουαρίου 2022

Ο Jordan Peele επιστρέφει με το Nope, το νέο ιδιαίτερο δημιούργημά του. Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά ταινία του, μετά τα εξαιρετικά επιτυχημένα Get Out και Us, με τους Daniel Kaluuya, Keke Palmer, Steven Yeun, Barbie Ferreira, Brandon Perea και Michael Wincott στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Πέρα από αυτήν την πληροφορία, για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, το Nope συνοδευόταν από ένα πέπλο μυστηρίου. Η cool αφίσα του εμφανίστηκε σχεδόν από το πουθενά πέρυσι, ενώ το επιτέλους είδαμε το trailer του στο Super Bowl.

Σύμφωνα με τα πηγαδάκια του Χόλιγουντ, ανήκει ήδη στις πιο αναμενόμενες ταινίες της χρονιάς, παρά το λιγοστό μάρκετινγκ. Ο Peele άλλωστε, έχει δημιουργήσει τις δικές του νόρμες και έχοντας καταφέρει τόσο σύντομα να θεωρείται υπολογίσιμος αντίπαλος των παλιών και καταξιωμένων συναδέλφων του, μάλλον γνωρίζει καλά πώς πρέπει να κινηθεί. 

>Διάβασε ακόμη: 30+1 ταινίες για το 2022

Δεδομένου του ότι το Get Out ήταν εκπληκτικό, όπως και το Us δηλαδή, αν και πιο πολωτικό στο σύνολό του, είναι λογικό οι περισσότεροι να ανυπομονούν να δουν τι σκαρώνει πάλι ο Peele και κατά πόσο θα μπορέσει να κάνει το τρία στα τρία.

Η σύνοψη

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Jordan Peele στην προκειμένη περίπτωση προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει το κόνσεπτ μιας απλής καλοκαιρινής ταινίας μέσω ενός pop εφιάλτη, όπως αποκαλεί το Nope. 

Η ταινία επανασυνδέει τον Peele με τον βραβευμένο με Όσκαρ Daniel Kaluuya (Get Out, Judas and the Black Messiah), ο οποίος μαζί με την Keke Palmer (Hustlers, Alice) και τον υποψήφιο για Όσκαρ, Steven Yeun (Minari, Okja) υποδύονται τους κατοίκους μίας μοναχικής ρεματιάς στην ενδοχώρα της Καλιφόρνιας που γίνονται μάρτυρες μίας αλλόκοτης και ανατριχιαστικής ανακάλυψης. Αντικρίζοντας αυτό που δεν περιμένουν, η ζωή τους δύσκολα θα μπορέσει να παραμείνει ανεπηρέαστη.

Η πρεμιέρα

Αν όλα πάνε σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η πρεμιέρα της ταινίας στους κινηματογράφους θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουλίου 2022.

Θυμήσου το trailer:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.