Πρώτο trailer για το Ms. Marvel

Οι περιπέτειες της Kamala Khan έρχονται στο Disney+.

Όταν ένα trailer αρχίζει υπό τους ήχους του Blinding Lights του The Weeknd, σίγουρα ξεκινά με το δεξί. Η Marvel έδωσε επιτέλους στη δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες από μία από τις πιο πολυαναμενόμενες σειρές της, το Ms. Marvel. Αν είσαι fan του Spider-Man: Homecoming -που θυμίζει περισσότερο κωμωδία του John Hughes, παρά σειρά υπερηρώνω- τότε αυτό θα είναι το καλύτερο δίλεπτο που παρακολούθησες αυτήν την εβδομάδα.

Εν ολίγοις στο βίντεο βλέπουμε την Kamala Khan να μας συστήνεται μέσα από την πεζή, εφηβική πραγματικότητα που ζει. Το μενού τα έχει όλα: Φλερτ με αγόρια, bullying, βαθιές φιλοσοφικές συζητήσεις κ.α. Βέβαια, πώς από θαυμάστρια των υπερηρώων καταλήγει να είναι η ίδια μία, είναι ένα άλλο ζήτημα και προς το παρόν ως γεγονός θα το αποδώσουμε στο σύμπαν που συνωμοτεί πάντα υπέρ μας.

Η πλοκή

Το Ms. Marvel των Marvel Studios είναι μία νέα, πρωτότυπη σειρά που παρουσιάζει την Kamala Khan, μία μουσουλμάνα Αμερικανίδα έφηβη που μεγαλώνει στο Jersey City. Ενθουσιώδης gamer και ακόρεστη συγγραφέας fan-fiction κειμένων, η Kamala είναι φανατική θαυμάστρια των σούπερ ηρώων με αχαλίνωτη φαντασία -ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τον Captain Marvel.

Ωστόσο, νιώθει ότι δεν ταιριάζει στο σχολείο της -μερικές φορές ακόμη και στο σπίτι- μέχρι που αποκτά υπερδυνάμεις όπως οι ήρωες που πάντα θαύμαζε. Η ζωή γίνεται καλύτερη με τις υπερδυνάμεις, σωστά;

>Διάβασε ακόμη: Ο Weeknd ανατέλλει ξανά

Η Ms Marvel ουσιαστικά προετοιμάζει την ηρωίδα -που, σημειωτέον, μπορεί να τεντώσει το σώμα της προτού καταλάβεις τι έχει συμβεί- που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο The Marvels του 2023 δίπλα στη Brie Larson. Ας μείνουμε στο τώρα όμως, καθώς το Ms. Marvel θα κάνει πρεμιέρα στο Disney+ στις 8 Ιουνίου. Αν κρίνουμε από το trailer, θα είναι μία από τις πιο διασκεδαστικές σειρές της χρονιάς. 

Να πέσει το trailer:

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Challengers δεν είναι μία ακόμα ταινία για το τένις

Zendaya σε ταινία με στοιχεία θρίλερ, σεξ, ζήλειας και προδοσίας. Θέλουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι Blur έδωσαν την τελευταία συναυλία τους στο Coachella

Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο Damon Albarn.

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".