H αποκαλυπτική Marilyn Monroe της Ana De Armas στο Netflix

Η πρώτη ακατάλληλη δια ανηλίκους ταινία της πλατφόρμας streaming είναι ήδη στα σκαριά.

Η Ana De Armas επιστρέφει στον κινηματογράφο -όχι ότι έλειψε κιόλας- υποδυόμενη αυτή τη φορά ένα ακόμη δυναμικό θηλυκό διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και βεληνεκούς σε σύγκριση με την agent Paloma. Ο λόγος για την επερχόμενη βιογραφική ταινία Blonde με πρωταγωνίστρια την Ana de Armas στο ρόλο της Marilyn Monroe, η οποία είναι η πρώτη ακατάλληλη δια ανηλίκους πρωτότυπη παραγωγή του Netflix. Για την ακρίβεια, έλαβε βαθμολογία άνω του R (σ.σ. Restricted που είναι το όριο), χαρακτηρίστηκε δηλαδή από την Ένωση Κινηματογραφικών Εταιρειών ως NC-17.

Για την ιστορία, το δράμα Blonde βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Joyce Carol Oates από το 2000 και αποτελεί κάτι σα μυθιστορηματικό χρονικό της ζωής της εμβληματικής ηθοποιού. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Andrew Dominik (The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford, Mindhunter), ενώ τη μουσική ο Nick Cave.

Οι πρώτες δηλώσεις

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Screen Daily, ο Dominik ανέφερε ότι η βαθμολογία NC-17 ήταν απολύτως αναμενόμενη και μέρος του σχεδίου.

"Είναι μια απαιτητική ταινία", είπε. "Αν δεν αρέσει στο κοινό, αυτό είναι πρόβλημα του γ*** κοινού. Δεν κατεβαίνει υποψήφια κάποιο για δημόσιο αξίωμα. Είναι μία ταινία NC-17 για τη Marilyn Monroe, είναι κάτι σαν αυτό που θέλει κανείς να δει, σωστά; Θέλω να πάω και να δω την NC-17 εκδοχή της ιστορίας της Marilyn Monroe".

>Διάβασε ακόμη: Ana De Armas, σε περιμένουμε οπωσδήποτε στο Bond 26

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η ιστορία που θα δούμε στις οθόνες μας, δε θα είναι μονόπλευρη παρουσιάζοντας μόνο τις χαρούμενες πτυχές της ζωής της, κάποια μέρη της θα είναι ζοφερά. Πρόσθεσε επίσης ότι η de Armas δίνει μία ιδιαίτερα δυνατή ερμηνεία κατά τη διάρκεια μίας σκηνής βιασμού που είχε αρχικά γραφτεί στο βιβλίο της Oates. "Είναι καταπληκτική", τόνισε. "Το μόνο πράγμα για το οποίο κανείς δεν πρόκειται να παραπονεθεί είναι η ερμηνεία [της de Armas]".

Αυτή η σκηνή και μία άλλη που δείχνει "αιματηρή εμμηνορρυσιακή συνουσία" έγινε γνωστό ότι "τρομοκράτησε" τα στελέχη της Ένωσης Κινηματογραφικών Εταιρειών, και εκ των υστέρων πρότειναν στον Dominik να τις κόψει ώστε η νέα εκδοχή της ταινίας να μπορεί να φέρει το οριακό R. Ο σκηνοθέτης προφανώς έκανε ό,τι ήθελε, δεν άκουσε κανέναν εσκεμμένα.

Με πρωταγωνιστές εκτός της De Armas τους Adrien Brody, Bobby Cannavale και Julianne Nicholson, το Blonde αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix εντός του 2022.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η ζωή της Brigitte Macron γίνεται σειρά

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Ένας θεός μόνο ξέρει γιατί δε θα δούμε το The Movie Critic, την 'τελευταία ταινία' του Quentin Tarantino

Φαίνεται πως ο διάσημος σκηνοθέτης άλλαξε γνώμη για την ταινία που σκόπευε να γυρίσει.

2 επικές ταινίες από τον Martin Scorsese με αγάπη

Όλα όσα περιμένουμε προσεχώς από τον σπουδαίο σκηνοθέτη.

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος