Από πού μας ήρθες Austin Butler;

Όπως όλα δείχνουν, ο σταρ του Elvis ήρθε για να μείνει.

Η πρώτη φορά που προσέξαμε λίγο παραπάνω τον Austin Butler ήταν ως Tex Watson στο Once Upon a Time in Hollywood ("Είμαι αληθινός σαν ντόνατ, m@$#%@"!", ακόμη δεν έχουμε ξεχάσει την ατάκα στον Brad Pitt). Αφού ο Quentin Tarantino τον επέλεξε για μία ταινία του, όλο και κάτι καλό θα έχει κάνει, είναι απλή λογική. Πόσω μάλλον όταν λίγα χρόνια μετά, μαθαίνουμε ότι στο πρόσωπό του, ο Baz Luhrmann βρήκε τον Elvis Presley που έψαχνε για την ομώνυμη, βιογραφική ταινία του. Στην ουσία όμως, δε γνωρίζουμε πολλά ακόμη και γι᾽αυτό είμαστε εδώ για να διορθώσουμε το λάθος.

Οι αξιόλογες στιλιστικές επιλογές

Ίσως η (ντροπιαστική) άγνοιά μας για την καριέρα του να οφείλεται στη γεωγραφία και στο γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς του έχει γίνει σε αμερικανικές τηλεοπτικές σειρές με τις οποίες δεν έχουμε ασχοληθεί ιδιαίτερα, ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι εκείνος δεν είναι ήδη γνωστός, περιζήτητος και όπως αποδεικνύεται, εξαιρετικά κομψός.

>Διάβασε ακόμη: 

Το τελευταίο, μάλλον έπρεπε να το είχαμε υποψιαστεί τον Ιούλιο του 2019, όταν, στην πρεμιέρα της ταινίας Once Upon A Time In Hollywood, ο Butler ξεπέρασε τους πάντες φορώντας ολόμαυρο Brioni. Κόντεψε να επισκιάσει τον Brad και τον Leo και αν δεν το κατόρθωσε, ήταν καθαρά θέμα απειρίας.

Στη συνέχεια -παρακάμπτοντας τα χρόνια της πανδημίας- τον Οκτώβριο, βρέθηκε στο Παρίσι για το σόου SS'22 της Stella McCartney, και έδειξε και πάλι τη χάρη του (με την καλή έννοια προφανώς) με ένα μπλε DB κοστούμι και (υποθέτουμε, όχι αυθεντικές) μπότες κροκό.

Από πού μας ήρθες Austin Butler;Jacopo Raule-Getty Images

Πιο πρόσφατα, απαθανατίστηκε στο Cinemacon στο Λας Βέγκας με double-denim σύνολο Celine. Κάπως έτσι, φτάσαμε στο σήμερα ή τελοσπάντων στο Met Gala της προηγούμενης εβδομάδας, για την εμφάνιση του οποίου χρήζει ειδικής μνείας.

Τον είδαμε στο κόκκινο χαλί με λιτό, μονόχρωμο Prada και μοναδικό "σημείο στίξης" μία απλή καρφίτσα στο πέτο. Σε μια εκδήλωση που γιορτάζει την υπερβολή στο μεγαλείο της, η αυτοπεποίθηση να επιχειρήσεις να την υποβαθμίσεις λέει πολλά, τουλάχιστον για το θράσος παύλα θάρρος του. Αν χρειαζόσουν πάντως, αποδείξεις για τη διαχρονικότητα του του less is more, μόλις τις απέκτησες. 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.