Κι αν η Natalie Portman είναι ο νέος Thor;

Η viral φωτογραφία στο Twitter που εγείρει ερωτήματα.

Η νέα ταινία ΄Thor: Love and Thunder' μπορεί να βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία παραγωγής, όμως πρόσφατα κυκλοφόρησε η πρώτη φωτογραφία που δείχνει τους πρωταγωνιστές Chris Hemsworth και Natalie Portman στους ρόλους τους ως Thor και Jane αντίστοιχα.

Η viral φωτογραφία

Η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε μαζί με τη συνέντευξη του σκηνοθέτη Taika Wairiti στο περιοδικό Empire, εντυπωσίασε ιδιαίτερα τους fans αφού η Portman φοράει τη στολή του Thor, υπονοώντας πως αν η πλοκή ακολουθήσει το κόμικ τότε η Foster θα γίνει ο νέος Thor.

"Έχουν περάσει οχτώ χρόνια. Είχε μια ολόκληρη άλλη ζωή και μετά επέστρεψε η αγάπη της ζωής της” είπε ο σκηνοθέτης για τον χαρακτήρα της Portman ενώ για την ίδια την ηθοποιό παραδέχτηκε πως "είναι πολύ αστεία στην πραγματική ζωή. Είναι γκαφατζού και έχει φοβερή αίσθηση του χιούμορ και δεν νομίζω ότι το έχουμε εκμεταλλευτεί αρκετά στις πρώτες ταινίες”.

Αυτό που εντυπωσίασε πολύ τους fans της ηθοποιού μετά την κυκλοφορία της ταινίας είναι το καλλίγραμμο σώμα της Portman και ιδιαίτερα τα χέρια της που φαίνονται πολύ γυμνασμένα. "Είδατε τα χέρια της; Θεέ μου” έγραψε κάποιος στο Twitter ενώ κάποιος άλλος παραδέχτηκε: "Δεν ήξερα ότι μου άρεσαν τα μπράτσα τόσο μέχρι που είδα τη φωτογραφία της Portman”.

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.