Οι καλύτερες ταινίες του Netflix αυτή τη στιγμή

5 ταινίες που ξεχωρίζουν τώρα στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Υπάρχει λόγος που κάθε μήνα στο Esquire διαβάζεις ένα άρθρο με αυτόν τον τίτλο. Σαφέστατα οι σταθερές αξίες ξεχωρίζουν διαχρονικά στην πλατφόρμα streaming, ωστόσο ανάλογα με τις κυκλοφορίες, διαμορφώνονται και οι προτιμήσεις των χρηστών. Οπότε, γράφοντας 'οι καλύτερες ταινίες του Netflix' εννοούμε αυτές που στην παρούσα φάση συγκεντρώνουν τις περισσότερες θεάσεις, είναι σχετικά φρέσκες (ή όχι και τόσο) στην πλατφόρμα και ασφαλώς παρουσιάζουν ενδιαφέρον. Ακριβώς επειδή λοιπόν πρόκειται για τάσεις, αυτόν τον μήνα, κάνουν θραύση τα rom-coms -που υποθέτω ότι δεν είναι τα αγαπημένα σου. 

Ο Τέλειος Συνδυασμός

Ανεξάρτητη και δυναμική, η Lola, που μόλις παραιτήθηκε από τη θέση της ως επιφανές στέλεχος εταιρείας εμπορίας οίνου πηγαίνει σε μια φάρμα με πρόβατα στην Αυστραλία με σκοπό να κλείσει συνεργασία με την ιδιοκτήτρια για τη νεοσύστατη εταιρεία της. Η μέθοδος προσέγγισής της είναι κάπως ανορθόδοξη, το λιγότερο, ενώ αναπτύσσει μία περίεργη σχέση με το "αφεντικό" της, τον γοητευτικό Max. 

Τοσκάνη

Όταν ένας Δανός σεφ ταξιδεύει στην Τοσκάνη για να πουλήσει την επιχείρηση του πατέρα του, συναντά μια ντόπια γυναίκα που τον εμπνέει να ξανασκεφτεί την προσέγγισή του στη ζωή και την αγάπη.

Ξανά στο Λύκειο

Πριν από 20 χρόνια, μια μαζορέτα έπεσε σε κώμα από ένα ατύχημα. Τώρα είναι 37, μόλις συνήλθε και ετοιμάζεται να ζήσει το όνειρό της: να γίνει η βασίλισσα του χορού. H Rebel Wilson με ανανεωμένη εμφάνιση, σε νέες, εφηβικές περιπέτειες. 

>Διάβασε ακόμη: Ταινίες βασισμένες σε αληθινές ιστορίες για το 2022

Η Τέλεια Οικογένεια

Αρχικά, η Lucia αιφνιδιάζεται από την εκκεντρική οικογένεια της κοπέλας του γιου της. Όμως δεν έχει ιδέα τι επίδραση θα έχει στην άψογη και καθωσπρέπει ζωή της.

F*ck Love Too

Ερωτικά τρίγωνα και εμμονικές αμφιβολίες δοκιμάζουν σχέσεις, καθώς η Λίσα πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση, ο Jack περνά κρίση και η Μπο αμφιβάλλει για τον γάμο της.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.