Στο trailer του Thor: Love and Thunder, ο Christian Bale είναι ο Gorr the God Butcher

Ποιος ακριβώς είναι ο villain που υποδύεται;

Αφού πέρασαν μήνες που κάποιοι περίμεναν πώς και πώς έστω και μία μικρή είδηση για το Thor: Love and Thunder, επιτέλους έχουμε όχι ένα, αλλά δύο trailers (θυμήσου το πρώτο εδώ). Ουσιαστικά η χρησιμότητα του δεύτερου που κυκλοφόρησε προχθές βράδυ είναι ότι αποκαλύπτει τον πολυδιαφημισμένο κακό του Christian Bale, τον Gorr the God Butcher. Είναι αρκούντως ανατριχιαστικός, μοιάζει σα να προσγειώθηκε στο πρότζεκτ απευθείας από μία ταινία του George Miller. Παράλληλα, οι νέες εικόνες της Natalie Portman ως Mighty Thor την κάνουν να δείχνει περισσότερο έμπειρη στο παιχνίδι των υπερηρώων από ό,τι ο πρώην της. Στο μεταξύ, το Sweet Child o' Mine συνεχίζει να παίζει στο φόντο. 

Η πρώτη ματιά στον κακό του Bale ακολουθεί τον μάλλον τολμηρό ισχυρισμό του Waititi στις δηλώσεις του στο Entertainment Weekly για το Thor: Love and Thunder. Ο Waititi χαρακτήρισε τον Gorr "ανυπέρβλητο", λέγοντας: "Νομίζω ότι προσωπικά, είναι ίσως ένας από τους καλύτερους κακούς που είχε η Marvel στις ταινίες της. Είναι πολυεπίπεδος". Βέβαια, εκτός από τον Killmonger του Michael B. Jordan και τον Wenwu του Tony Leung δεν υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός, όμως ο Waititi δε θα έμπαινε σε διαδικασία σύγκρισης αν δεν πίστευε όντως κάτι τέτοιο. 

Η πλοκή

Η ταινία βρίσκει τον Thor (Chris Hemsworth) σε ένα ταξίδι διαφορετικό από οτιδήποτε άλλο έχει αντιμετωπίσει ποτέ - μία αναζήτηση για τη δική του ψυχική ηρεμία και γαλήνη. Όμως, η "συνταξιοδότησή" του διακόπτεται από έναν γαλαξιακό δολοφόνο, γνωστό ως Gorr the God Butcher (Christian Bale), ο οποίος επιδιώκει την εξαφάνιση των θεών.

>Διάβασε ακόμη: Oι superhero movies που έρχονται μέχρι το 2023

Για να πολεμήσει την απειλή, ο Thor ζητά τη βοήθεια της King Valkyrie (Tessa Thompson), του Korg (Taika Waititi) και της πρώην του, Jane Foster (Natalie Portman). Μαζί, ξεκινούν μία συγκλονιστική κοσμική περιπέτεια για να αποκαλύψουν το μυστήριο της εκδίκησης του God Butcher και να τον σταματήσουν πριν να είναι πολύ αργά.

Το Thor: Love and Thunder αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 8 Ιουλίου. 

Να πέσει το trailer: 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.