Τα μαθήματα ζωής του Ray Liotta

Ο πολυβραβευμένος Αμερικανός ηθοποιός δε μένει πια εδώ.

Αν και όχι ιδιαίτερα ψηλός, το εκτόπισμά του ήταν σημαντικό. Έτσι έπρεπε άλλωστε να είναι ο Henry Hill του Goodfellas, ένας τύπος που δεν περνούσε σε καμία περίπτωση αδιάφορος. O Ray Liotta μιλούσε με στεντόρια φωνή, το βλέμμα του ήταν διαπεραστικό, ήταν έντονος αλλά όχι ενοχλητικός.

Ο παρελθοντικός χρόνος οφείλεται στο γεγονός ότι χθες έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του. Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο 67χρονος ηθοποιός έφυγε ενόσω κοιμόταν, βρισκόταν στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου γύριζε την ταινία Dangerous Waters. Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο ηθοποιός πέθανε στον ύπνο του στη Δομινικανή Δημοκρατία, όπου γύριζε την ταινία "Dangerous Waters". Με αφορμή τα φευγιό του αξίζει να θυμηθούμε όλα όσα είχε εξομολογηθεί στο βρετανικό Esquire τον Ιούλιο του 2016.

Τα μαθήματα ζωής του Ray Liotta

> Είμαι υιοθετημένος, οπότε δεν ξέρω πραγματικά τι είμαι. Αυτοί που θεωρώ μητέρα και πατέρα μου είναι Ιταλοί και Σκωτσέζοι. Βρήκα τη βιολογική μου μητέρα και είπε ότι ήταν ένα μείγμα από κάτι, και όταν ρώτησα για το τι ήταν ο μπαμπάς μου δεν ήθελε καν να μιλήσει γι' αυτό. Ήταν σα να μην είχε συμβεί ποτέ.

> Τα είδη των ταινιών που γυρίζονται δεν είναι τα είδη των ταινιών που γυρίζονταν όταν ξεκίνησα εγώ. Όλο το παιχνίδι έχει αλλάξει.

> Δε μπορώ να πιστέψω ότι σκότωσαν τον γορίλα! Το άκουσες αυτό; Ένα παιδί έπεσε σε έναν ζωολογικό κήπο και σκότωσαν τον γορίλα. Απλά με τρελαίνει.

> Τι εννοείς ότι ένας τύπος προσπάθησε να αυτοκτονήσει πηδώντας σε ένα κλουβί με λιοντάρια; Πυροβόλησαν το λιοντάρι; Και ο τύπος έλεγε: "Όχι εμένα, πυροβολήστε με!".

Τα μαθήματα ζωής του Ray Liotta

> Ο τύπος ήταν γυμνός;! Ουάου, αυτό είναι αστείο. Αυτό είναι ένα σπουδαίο σκετς για το Saturday Night Live. Θα έπρεπε να είχε τυλιχτεί σε γ@#^$##$ κρέας, αν το εννοούσε πραγματικά σοβαρά. Θέλω να πω, σκέψου το, φίλε.

> Είδα το Sopranos μία φορά. Αλλά δε βλέπω σειρές στην τηλεόραση. Οι εκπομπές που αγαπώ - δεν ξέρω αν τις βλέπετε εδώ - είναι εκπομπές όπως το 48 Hours ή το Twenty Twenty. Πρόκειται για δολοφονίες στην πραγματική ζωή - κάποιος τύπος θέλει να ξεφορτωθεί τη γυναίκα του ή τη σύντροφό του, και πώς όλα μαζί ρέουν.

>Διάβασε ακόμη: Τα μαθήματα ζωής του James Spader

> Με τρελαίνει τι κάνουν οι άνθρωποι στους άλλους ανθρώπους. Με τρελαίνει πόσο σκληροί μπορούν να γίνουν οι άνθρωποι.

> Αυτή τη στιγμή συμβαίνουν πράγματα που δε μπορείτε να φανταστείτε. Πιθανώς εκατοντάδες παιδόφιλοι εργάζονται αυτή τη στιγμή, υπάρχουν τύποι που ετοιμάζονται να ληστέψουν μια τράπεζα, υπάρχουν άνθρωποι που σχεδιάζουν να κάνουν έναν όμορφο γάμο ή ερωτεύονται. Αυτή τη στιγμή!

> Αν δεν είχα γίνει ηθοποιός θα είχα ασχοληθεί με τις κατασκευές. Πάντα πίστευα ότι θα ασχολούμουν με τις κατασκευές. Αυτές ήταν δουλειές που έκανα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Ο πατέρας μου είχε επίσης μια αλυσίδα καταστημάτων αυτοκινήτων. Δεν ήξερα ότι ήθελε να αναλάβω την επιχείρηση μέχρι που αποφοίτησα από το κολέγιο. Όταν είδε ότι με ενδιέφερε κάτι άλλο, είπε "καλά, βαρέθηκα να το κάνω αυτό" και μετακόμισε στην πολιτική. Αλλά ποτέ δεν ήξερα ότι ήθελε να αναλάβω εγώ. Το είχε στο μυαλό του, αλλά το μισούσα. Μέχρι σήμερα μισώ τη μυρωδιά του καουτσούκ.

> Ξέρετε, οι γονείς μου δεν είπαν ποτέ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο αν ήταν ευχαριστημένοι που πέτυχα στη ζωή μου. Η μητέρα μου πέθανε ακριβώς στη μέση του Goodfellas. Ήξερα ότι ήταν περήφανοι γιατί μαγνητοσκοπούσαν τις εκπομπές στις οποίες έπαιζα και τις έβλεπαν τα βράδια, αλλά ποτέ δεν είπαν τίποτα γι' αυτό ή για το πώς πίστευαν ότι τα πήγαινα.

> Ο πατέρας μου πέθανε τα Χριστούγεννα σε ηλικία 98 ετών. Όπως όλα τα πράγματα, το μαθαίνεις από άλλους ανθρώπους. 'Ο μπαμπάς σου μιλάει τόσο πολύ για σένα'. Ο μπαμπάς σου μιλάει πολύ για σένα. Αλήθεια; Όντως;

> Ο ανδρισμός σήμερα, δεν ξέρω. Νομίζω ότι υπάρχει λιγότερος. Ανάλογα με το από πού είσαι και σε ποια θέση βρίσκεσαι. Αν έρχεσαι από συγκεκριμένες περιοχές και συγκεκριμένες γειτονιές, ένας άντρας είναι άντρας είναι άντρας είναι άντρας είναι άντρας. Προστατεύεις τον εαυτό σου, κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις και αυτό είναι όλο. Μετά υπάρχουν άλλα μέρη στα οποία πας και είναι λίγο πιο χαλαρά τα πράγματα ας πούμε.

> Πώς ορίζω την επιτυχία; Ο ευκολότερος τρόπος που μπορώ να απαντήσω σε αυτό είναι να μην απαντήσω, με την έννοια ότι ακόμα νιώθω ότι δεν τα έχω καταφέρει. Υπάρχουν ακόμα πράγματα που θέλω να κάνω. Δεν έχει να κάνει με ένα ποσό σε δολάρια - αν και θα ήταν ωραίο να βγάλω ένα κάρο λεφτά, όπως κάνουν κάποιοι άνθρωποι.

>Διάβασε ακόμη: Όλα όσα έμαθε η ζωή στον George Clooney

> Μου αρέσει να γυμνάζομαι. Για τον εαυτό μου, για την υγεία μου, για τα πάντα. Αν κάνω μια καλή δίωρη προπόνηση και ξεσκιστώ, μπορώ να καθίσω και να ταιριάξω με τους καλύτερους, πραγματικά μπορώ.

> Γι' αυτό δεν νομίζω ότι θα ξαναπαντρευτώ: Θέλω να βλέπω αυτό που θέλω να βλέπω, όταν θέλω να το βλέπω. Αν θέλω να το κάνω πάνω στο κρεβάτι, θα το κάνω πάνω στο κρεβάτι. 

ray liottaGetty Images

> Είχε μια έκφραση ο γέρος μου. "Τι σημαίνει αυτό για μένα;". Ένα από τα καταστήματά του, το είχαν διαρρήξει πολλές φορές. Συνέβαινε περίπου μία ή δύο φορές το μήνα - μου τηλεφωνούσε στη μέση της νύχτας. Πήγα μαζί του μια φορά και του είπα: "Μπαμπά, δεν σε αναστατώνει αυτό; Δεν έχεις κουραστεί;" Είπε: "Τι σημαίνει αυτό για μένα; Τι θα κάνω; Εδώ είναι το μαγαζί μου, μου αρέσει να είναι εδώ το μαγαζί. Ok, συμβαίνουν πράγματα". Εννοούσε: "Μην ιδρώνεις για τα μικρά πράγματα". Προσπαθώ να μην το κάνω.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.