10 πράγματα που μάθαμε για την Jennifer Lopez από το Halftime

Σκληρά μεγαλωμένη και με χαμηλή αυτοπεποίθηση; Η JLo έδωσε και δίνει τις δικές της μάχες για την κορυφή.

Γράφει: Esquire Editors 21 Ιουνίου 2022

Ας ξεκινήσουμε ανάποδα, από το τέλος. Μέχρι σήμερα έχουν πωληθεί 80 εκ. δίσκοι της Jennifer Lopez και τα streams έχουν φτάσει τα 15 δις. Έχει πρωταγωνιστήσει σε 40 ταινίες που έχουν αποφέρει 3 δις δολάρια. Έχει συγκεντρώσει 350 εκ. followers στα social media της, ενώ έχει καταφέρει πωλήσεις 5 δις δολαρίων μέσα από τα brands της. Επιπλέον; Έχει ιδρύσει τώρα τη Limitless Lab, μία ΜΚΟ για την υποστήριξη των Λατίνων, έχοντας εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις από την Goldman Sachs και την Grameen America. Η J Lo, στα 50 της χρόνια, μπορεί πλέον να υπερηφανεύεται πως έχει φτιάξει το δικό της σύμπαν και διόλου αβρόχοις ποσί. Στο Halftime, στο Netflix, μαθαίνουμε ξανά τα πάντα για εκείνη.

Halftime, ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή της

Το ντοκιμαντέρ του Netflix "Halftime” είναι αφιερωμένο σε εκείνη και στη διαδρομή της. Μια κοπέλα από το Μπρονξ που έφυγε από το σπίτι της στα 18 της χρόνια, δούλευε σε διάφορες δουλειές όσο σπούδαζε χορό και υποκριτική. Τότε που χόρευε για 20 δολάρια την ώρα και δεν έβρισκε κανέναν να την εκπροσωπήσει ως ηθοποιό. "Ξέρω τι σημαίνει να ξυπνάς το πρωί, να παίρνεις το τρένο και να δουλεύεις σκληρά" την ακούμε να λέει. Παρακολουθώντας το ντοκιμαντέρ τη γνωρίσαμε λίγο καλύτερα. Να λοιπόν όσα μάθαμε για αυτή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)


1. Η Jennifer, μία από τις τρεις αδερφές της οικογένειας, ξέμεινε με τον ρόλο της "αθλήτριας ή χορεύτριας" μες στην οικογένεια, καθώς η μία της αδερφή ήταν η "τραγουδίστρια" της οικογένειας, η άλλη ήταν "έξυπνη", άρα για εκείνη έμεινε το χορεύτρια. Μάλιστα όταν την ρωτούσαν όταν ήταν μικρή, αν τραγουδάει εκείνη απαντούσε "όχι".

2. Η μαμά της τής κληροδότησε την αγάπη για τα μιούζικαλ- και άρα την αγάπη για τον συνδυασμό του τραγουδιού, του χορού και της υποκριτικής. Μάλιστα, ήταν απωθημένο της μητέρας της να γίνει η ίδια ηθοποιός, όνειρο που δεν ευοδώθηκε , αφού υπήρξε πρώτη γενιά μετανάστης, όταν έφτασε από το Πουέρτο Ρίκο στη ΝΥ και η πραγματικότητα για τη δική της γενιά ήταν ακόμα πιο σκληρή. Το αγαπημένο λοιπόν μιούζικαλ της Τζένιφερ είναι το West Side Story γιατί έδειχνε πως η γειτονιά της μπορούσε να μεταμορφωθεί σε έναν πολύχρωμο κόσμο στον οποίο μπορεί κανείς να ονειρευτεί, όταν εκείνη το είχε τόσο ανάγκη. "Στο Μπρονξ έβλεπα μόνο τούβλα, γκρίζο και καφέ" λέει στο ντοκιμαντέρ. "Θαύμαζα τη Rita Moreno, ήθελα να της μοιάσω, να είμαι και εγώ εκεί πάνω".

Η συνέχεια στο WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

To Oldboy γίνεται σειρά από τον Park Chan-wook

Ο δημιουργός της κορεατικής ταινίας του 2003 επανέρχεται με την τηλεοπτική εκδοχή της.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Νέο trailer για το 'Εκατό Χρόνια Μοναξιά' του Gabriel García Márquez στο Netflix

Το παγκόσμιο best seller έγινε σειρά και αυτές είναι οι πρώτες εικόνες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στο Orlando Bloom: To the Edge, ο Orlando Bloom φτάνει στα άκρα

Από τις αρχές της καριέρας του μέχρι σήμερα, ο Bloom φαίνεται πως δε φοβάται να εκτεθεί στον κίνδυνο.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Στo Civil War του Alex Garland ξεσπά ένας επικός πόλεμος

H Kirsten Dunst και ο Nick Offerman πρωταγωνιστούν στο Civil War, τη νέα ταινία του σκηνοθέτη του Ex Machina.

Γραφει Γιαννης Σπανος

10+1 τέλειες σειρές που βασίζονται σε ταινίες

Με αφορμή το Ripley του Netfilx, ρίχνουμε μια ματιά στις σειρές που άντλησαν έμπνευση από τον κινηματογράφο.

Γραφει Παυλος Κρουστης