Έχουμε τις πρώτες πληροφορίες για το Captain America 4

Έχουμε σκηνοθέτη, πρωταγωνιστή και σύντομα θα έχουμε και τίτλο για την τέταρτη ταινία του Captain America.

O Captain America είναι από εκείνους τους υπερήρωες που μία άρση της ασπίδας τους αρκεί για να ξεσηκωθεί όλο το fan base του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. Έξι χρόνια μετά την τελευταία ταινία, φαίνεται ότι είναι όλα έτοιμα για το στήσιμο του 4ου Captain America, χωρίς τον Chris Evans αυτήν την φορά.

Αυτήν την εβδομάδα έγινε χαμός στο Reddit όταν ένας χρήστης φάνηκε να αποκαλύπτει μέρος από την αφίσα της ταινίας (και μέρος της στολής του υπερήρωα) χωρίς αυτό να διαψευστεί από Disney ή Marvel. Όμως οι σημαντικές αποκαλύψεις θα έρθουν επίσημα στο πλαίσιο του San Diego Comic Con αργότερα αυτή την εβδομάδα. Πιθανώς ακόμη και ο τίτλος.

> Διάβασε ακόμη: O Chris Evans θα είναι για πάντα ο Captain America

Τι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής;

Το Captain America 4 - τίτλος εργασίας, προφανώς - είναι η τέταρτη ταινία του franchise. Από την ταινία Captain America του 2011: The First Avenger, τον υπερστρατιώτη Steve Rogers υποδυόταν ο Chris Evans, ο οποίος ήταν σταθερά μέρος του MCU μέχρι που ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από το ρόλο μετά τους Avengers: Endgame το 2019.

Σε συνέντευξή του στο Yahoo Entertainment, ο Evans δήλωσε: "Υπάρχουν μέρη του που είναι ωραία και μέρη του που μου λείπουν πάρα πολύ, γιατί ήταν ένας ρόλος που σήμαινε πολλά για μένα. Και αγαπώ αυτούς τους ανθρώπους και, ξέρετε, θα είναι τα καλύτερα 10 χρόνια της επαγγελματικής μου ζωής χωρίς καμία αμφιβολία για πάντα".

Ο νέος Captain America, Anthony Mackie έχει έναν μεγάλο fan

Τον Αύγουστο του 2021, ανακοινώθηκε ότι ο Anthony Mackie θα έπαιρνε την ασπίδα με τα αστέρια και τις ρίγες και θα αναλάμβανε τον ρόλο. Ο Mackie πρωταγωνίστησε πιο πρόσφατα ως Sam Wilson / Falcon στο The Falcon and the Winter Soldier, μαζί με τον Sebastian Stan, αλλά είναι επίσης γνωστός για τους ρόλους του στα 8 Mile, The Hurt Locker και τη σειρά Avengers.

> Διάβασε ακόμη: O Chris Evans και το κορμί που δεν έχει μετά τον Captain America

Ο Mackie έχει ήδη έναν υπερ-θαυμαστή - και αυτός είναι ο Evans. Στην ίδια συνέντευξη στο Yahoo Entertainment, ο Έβανς δήλωσε: "Δεν υπάρχει κανείς καλύτερος για να το κάνει. Το κάνει δίκαια, είμαι τόσο περήφανος γι' αυτόν και ανυπομονώ να δω τι θα κάνουν".

Έχουμε και σκηνοθέτη

Και, από τις αρχές Ιουλίου του 2022, έχουμε σκηνοθέτη. Αυτή η τιμή ανήκει στον Julius Onah, γνωστό για το θρίλερ του 2018, The Cloverfield Paradox και το Luce, ένα ψυχολογικό δράμα του 2019 με τη Naomi Watts και τον Tim Roth. Ο Onah είναι ένας Νιγηριανοαμερικανός σκηνοθέτης και περιστασιακά ηθοποιός και παίρνει τον μανδύα από τους αδελφούς Russo, τους σκηνοθέτες των δύο προηγούμενων ταινιών.

Όπως πρώτο ανέφερε το The Hollywood Reporter, ο Malcom Spellman θα γράψει το σενάριο μαζί με τον Dalan Musson, σεναριογράφο του Falcon και του Winter Soldier.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".