Οι ταινίες του Netflix για τον Αύγουστο

Ξέρουμε ποιες ταινίες θα δεις αυτόν τον Αύγουστο στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Μετά τον ομολογουμένως πολύ δυνατό Ιούλιο με το πολυσυζητημένο The Gray Man, ο Αύγουστος στο Netflix μπορεί να είναι πιο χαλαρός, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι ποντάρει στο περιεχόμενό του ώστε να εξασφαλίσει το γεγονός ότι θα το τιμήσουμε δεόντως τα βράδια που θα μείνουμε στο σπίτι ή χωρίς καλή παρέα. Πέρα λοιπόν, από τις πρωτότυπες σειρές με τις οποίες πρόκειται να εμπλουτίσει το περιεχόμενό του, τσέκαρε παρακάτω όλα όσα έρχονται λοιπόν μέσα στον επόμενο μήνα όσον αφορά στις πρωτότυπες ταινίες του Netflix.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX 

03/8/2022

Μπούμπα - Buba

Όταν ένας απατεώνας από μια μικρή πόλη μπλέκει με την τοπική μαφία μαζί με τον χειριστικό αδερφό του, η εμμονή του να ισορροπεί το κάρμα του γίνεται ξεκαρδιστικά σκληρή.

>Διάβασε ακόμη: Μετά το Netflix, τι;

04/8/2022

Η Εποχή των Γάμων - Wedding Season

Υπό την πίεση των γονιών τους να βρουν συζύγους, η Άσα κι ο Ραβί προσποιούνται ότι βγαίνουν όλο το καλοκαίρι αλλά το κόλπο πάει στραβά όταν τα αισθήματα γίνονται αληθινά.

05/8/2022

Χελωνονιντζάκια - Η Άνοδος: Η Ταινία - Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles: The Movie

Η επιμελής Σελέν ερωτεύεται τον ατίθασο Τριστάν από το νέο της σχολείο στην Μπιαρίτζ, χωρίς να γνωρίζει ότι εκείνος έχει βάλει στοίχημα για εκείνη με τη δημοφιλή Βανέσα.

08/8/2022

Κωδικό Όνομα: Αυτοκράτορας - Code Name: Emperor

Ένας πράκτορας που έχει αναλάβει να ενοχοποιήσει έναν άμεμπτο πολιτικό πρέπει να αποφασίσει αν υπάρχει ακόμα κάποιο όριο που δεν θα περάσει.

10/8/2022

Αγάπη Μου - Heartsong

Παίζοντας σ' έναν γάμο που διαλύεται, ένα πλανόδιος μουσικός ερωτεύεται τη νύφη. Όταν εκείνη συγκρούεται με την οικογένειά της, αυτός θα πρέπει να σώσει τη ζωή της.

12/8/2022

 13: Το Μιούζικαλ -13: The Musical

Αφού μετακομίζει από τη Νέα Υόρκη στην Ιντιάνα μετά το διαζύγιο των γονιών του, ένας έξυπνος μαθητής γυμνασίου θέλει να οργανώσει το καλύτερο μπαρμίτσβα που έγινε ποτέ.

Day Shift

Ένας κυνηγός βρικολάκων στο ΛΑ έχει μια βδομάδα για να πληρώσει τα δίδακτρα και τα σιδεράκια του παιδιού του. Ο αγώνας να βγάλει τα προς το ζην μπορεί να τον σκοτώσει.

 

17/8/2022

Δύο Ζωές - Look Both Ways

Τη βραδιά της αποφοίτησής της από τη σχολή, η ζωή της Ναταλί χωρίζεται σε δύο παράλληλες πραγματικότητες αφού κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Τι θα φέρει η ζωή κι ο έρωτας;

Royalteen

Μια έφηβη προσπαθεί να κρατήσει κρυφό το σκανδαλώδες παρελθόν της και ένα μεγάλο μυστικό, όταν τα φτιάχνει απρόσμενα με έναν πρίγκιπα.

24/8/2022

Τον Νου σας και σας Φάγαμε - Watch Out, We're Mad

Μετά από 25 χρόνια, δύο αδέρφια έρχονται ξανά κοντά και τα βάζουν με μια αδίστακτη ομάδα δικυκλιστών, για να ανακτήσουν το αγαπημένο μπάγκι του πατέρα τους.

25/8/2022

Τι Είναι Αγάπη; - That's Amor

Όταν η δουλειά και η σχέση της διαλύονται μέσα σε μία ημέρα, η Σοφία ξεκινά από το μηδέν και γνωρίζει έναν εντυπωσιακό Ισπανό σεφ που ίσως έχει το συστατικό που έψαχνε.

26/8/2022

Ευτυχισμένοι Ενήλικες - Loving Adults

Αφού ανακαλύψει ότι ο άντρας της έχει δεσμό, η Λεονόρα αρνείται να γίνει μια γυναίκα στο περιθώριο – πάση θυσία.

>Διάβασε ακόμη: Όλα όσα γνωρίζουμε για το πολυαναμενόμενο The Sandman στο Netflix

Χρόνος για Μένα - Me Time

Όταν η οικογένειά του λείπει, ένας μπαμπάς που δεν εργάζεται απολαμβάνει μετά από χρόνια τον χρόνο που έχει για τον εαυτό του, ζώντας με έναν φίλο ξέφρενες περιπέτειες.

29/8/2022

Υπό τον Έλεγχό της - Under Her Control

Μια φιλόδοξη νεαρή γυναίκα κάνει μια ασυνήθιστη συμφωνία με το αφεντικό της. Όταν όμως, αρχίζει να έχει αμφιβολίες, ίσως είναι πλέον πολύ αργά για να κάνει πίσω.

31/8/2022

Έτυχε να Περνάω - I Came By

Ένας καλλιτέχνης γκράφιτι που έχει βάλει στόχο σπίτια πλουσίων ξεσκεπάζει ένα διεστραμμένο μυστικό που απειλεί τη ζωή των ανθρώπων γύρω του.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.