Έχουμε ημερομηνία και teaser για το sequel του Joker

O Joaquin Phoenix επιστρέφει με τη συνέχεια του ρόλου που του χάρισε το όσκαρ α' ανδρικού ρόλου.

Την είδηση ότι θα υπάρξει sequel στον οσκαρούχο Joker του Joaquin Phoenix τη διάβασες στο Esquire στις αρχές του περασμένου Ιουνίου, όταν ο σκηνοθέτης Todd Phillips έκανε τη σχετική ανακοίνωση μέσω Instagram. Τότε, είχαμε μάθει τον τίτλο που μάλλον θα είναι Joker: Folie à Deux (μτφ. τρέλα για δύο), αλλά όχι και την ημερομηνία που μόλις αποκάλυψε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες το Deadline. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η πρεμιέρα του Joker 2 θα πραγματοποιηθεί εκτός απροόπτου στις 4 Οκτωβρίου του 2024. 

Ο Joaquin Phoenix, ο οποίος κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην πρώτη ταινία, αναμένεται να επιστρέψει για τη συνέχεια, όπως επιβεβαιώνει πια το Variety, ενώ η Lady Gaga είναι εκείνη που θα πρωταγωνιστήσει στο πλευρό του. 

>Διάβασε ακόμη: Οι καλύτεροι (και οι χειρότεροι) ηθοποιοί που υποδύθηκαν τον Joker

Εκτός απροόπτου, η Gaga προορίζεται για το ρόλο της επί χρόνια συντρόφου του Joker, Harley Quinn, την οποία προηγουμένως υποδυόταν η Margot Robbie στο DCEU) και η συμμετοχή της ενδεχομένως να σημαίνει ότι πρόκειται να ενσωματωθούν στην πλοκή περισσότερα μουσικά στοιχεία.

Όλα γίνονται για κάποιο λόγο

Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά δεν υπήρχε πρόθεση το Joker να αποτελέσει εφαλτήριο για μία σειρά ταινιών. Ωστόσο, η επιτυχία του στο box office και τα Oscars (όπου έλαβε 11 υποψηφιότητες, μεταξύ των οποίων και αυτήν στην κατηγορία της καλύτερης ταινίας) δε μπορούσε παρά να κάνει τους δημιουργούς να αναθεωρήσουν. Προφανώς, στην απόφαση αυτή συνετέλεσε και το γεγονός ότι οι ταινίες της Warner Bros. που βασίζονται σε τίτλους της DC Comics δεν απέδωσαν τους αναμενόμενους καρπούς, όπως για παράδειγμα το The Flash του Ezra Miller ή το περσινό The Suicide Squad που είχε αντίστοιχα απογοητευτική πορεία στις αίθουσες. Η παραγωγή του Joker 2 αναμένεται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο.

Να πέσει το teaser:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.