Ομοφυλόφιλος ο χαρακτήρας του Daniel Craig στο Knives Out;

Τι αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Ryan Johnson σκηνοθέτης Ryan Johnson στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου.

Γράφει: Esquire Editors 19 Οκτωβρίου 2022

Ο χαρακτήρας του Daniel Craig στην ταινία "Knives Out" είναι μέλος της LGBTQ κοινότητας, σύμφωνα με τον σκηνοθέτη της ταινίας. Ο σκηνοθέτης Ryan Johnson και ο Craig κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου, αποκάλυψαν ότι ο ιδιόμορφος ντετέκτιβ που ενσαρκώνει ο ηθοποιός, είναι ομοφυλόφιλος. 

Σύμφωνα με το Insider, μια σκηνή στο Glass Onion: A Knives Out Mystery (η συνέχεια του Knives Out του 2019) δείχνει ότι ο ντετέκτιβ Blanc ζει με έναν άντρα.

Η αποκάλυψη της συνέντευξης τύπου

Όταν ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου σχετικά με τη σκηνή και αν ο Blanc είναι γκέι, ο Johnson απάντησε: "Ναι, προφανώς είναι", αναφέρει το δημοσίευμα. "Και δεν υπάρχει κανένας άλλος στον κόσμο που θα μπορούσα να φανταστώ ότι θα μπορούσε να μου φέρει περισσότερη χαρά βρισκόμενος με τον Benoit Blanc" συνέχισε αναφερόμενος στον ηθοποιό που θα υποδυθεί τον εραστή του Daniel Craig στην ταινία. "Δεν είναι σπόιλερ, αλλά ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει με αυτό το άτομο;", πρόσθεσε ο Craig.

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.