H 'Απόφαση Φυγής', το Black Adam και ό,τι νέο παίζει στους κινηματογράφους

Μεταξύ άλλων, η Léa Seydoux σε βιτριολικό δράμα, ένα true crime θρίλερ έκπληξη.

Γράφει: Esquire Editors 23 Οκτωβρίου 2022

Η Léa Seydoux σε βιτριολικό δράμα, ένα true crime θρίλερ έκπληξη και η νέα παραγωγή του Σωτήρη Γκορίτσα προσεχώς στις ταινίες της εβδομάδας.

France

Bruno Dumont σκηνοθετεί Léa Seydoux σε ρόλο εκκεντρικής τηλεπερσόνας. Η κορυφαία Γαλλίδα ηθοποιός Léa Seydoux πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του αταξινόμητου Bruno Dumont ("Καμίλ Κλοντέλ 1915", "29 Φοίνικες"), όπου ενσαρκώνει μια διάσημη δημοσιογράφο και τηλεπαρουσιάστρια της οποίας η ζωή μοιράζεται μεταξύ τηλεοπτικού στούντιο, πολεμικών ανταποκρίσεων και οικογένειας. Μετά από ένα τροχαίο, στο οποίο τραυματίζει έναν πεζό, όλα αλλάζουν: ξαφνικά η ίδια γίνεται η είδηση της ημέρας…

Εκεί που Ζούμε

Η τραγικωμική ελληνική πραγματικότητα δια χειρός Σωτήρη Γκορίτσα. Δώδεκα χρόνια μετά το "Απ' τα Κόκκαλα Βγαλμένα", ο σκηνοθέτης Σωτήρης Γκορίτσας ("Βαλκανιζατέρ") διασκευάζει το βιβλίο του Χρίστου Κυθρεώτη με τίτλο "Εκεί που Ζούμε" (εκδ. Πατάκη). Σε αυτό, ο νεαρός δικηγόρος Αντώνης Σπετσιώτης γιορτάζει τα γενέθλιά του. Μόνο που το εικοσιτετράωρο των γενεθλίων του θα εξελιχθεί εντελώς απρόσμενα -προσγειώνοντάς τον από τα δικαστήρια της Ευελπίδων σε λαμπερές καντίνες και σκοτεινά  πάρκιν της Εθνικής οδού, από το τακτοποιημένο εργένικο σπίτι του στο Λυκαβηττό σε αγροικίες στο Χαλκούτσι και πολυτελείς βίλες στην Αλίαρτο- και θα τελειώσει  απρόβλεπτα ξημερώματα στην Αθήνα.

Η συνέχεια στο Athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Στo Sugar του Apple TV+, ο Colin Farrell μας μυεί στο καλό ουίσκι

Σε αυτήν τη noir σειρά, ο δημοφιλής ηθοποιός υποδύεται έναν σκληροτράχηλο ντετέκτιβ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλοι μιλούν για το The Sympathizer με τον Robert Downey Jr.

Το νέο συναρπαστικό κατασκοπευτικό θρίλερ του HBO από ό,τι φαίνεται τα έχει όλα και κυρίως, έναν αγνώριστο Robert Downey Jr..

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ο David August έρχεται τον Μάιο στην Αθήνα

Ο καινοτόμος παραγωγός πρόκειται να μας προσφέρει μια συναρπαστική οπτικοακουστική εμπειρία, μετά την κυκλοφορία του τελευταίου του άλμπουμ,VĪS.

Minecraft με Jason Momoa και Jack Black, προφανώς και ανυπομονούμε

Η ταινία βασίζεται σε ένα από τα δημοφιλέστερα video games όλων των εποχών.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η σειρά που πρέπει να δεις χθες αν σ' αρέσει το ταξίδι στο χρόνο

Η εν λόγω sci-fi παραγωγή αποτελεί ένα από τα μεγάλα στοιχήματα του Apple TV+ για το 2024.

Γραφει Γιαννης Σπανος