O Bradley Cooper πρωταγωνιστεί στο 'Bullitt' του Steven Spielberg

Όλα όσα γνωρίζουμε για το υπό εξέλιξη project με ήρωα τον Frank Bullitt, που δεν έχει βρει ακόμη τίτλο.

Ο Bradley Cooper αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην επερχόμενη άτιτλη προς το παρόν ταινία του Steven Spielberg, η οποία θα βασίζεται στον πλέον αγαπημένο χαρακτήρα Frank Bullitt, τον μπάτσο από το Σαν Φρανσίσκο που έπαιξε ο Steve McQueen στο θρίλερ δράσης Bullitt του 1968.

Δεν πρόκειται για διασκευή της πρώτης ταινίας

Το σενάριο, το οποίο αυτή τη στιγμή βρίσκεται υπό ανάπτυξη, το υπογράφει ο Josh Singer (υπεύθυνος για τις επιτυχίες The Post και Spotlight). Παρότι δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί λεπτομέρειες από τη Warner Bros, η παραγωγή που βρίσκεται ακόμη στα σκαριά αναμένεται να ακολουθεί τον Bullitt σε ένα τελείως διαφορετικό εγχείρημα από εκείνο της ταινίας που πρωταγωνιστούσε ο McQueen.

Το story και η σκηνή καταδίωξης που έμεινε στην ιστορία

Η πρώτη ταινία Bullitt, που τη σκηνοθέτησε ο Peter Yates, βασιζόταν στο μυθιστόρημα Mute Witness του Robert Fish, που είχε κυκλοφορήσει το 1963. Ο McQueen, σε έναν από τους πλέον αξιοσημείωτους ρόλους της καριέρας του, ενσάρκωσε έναν ντετέκτιβ που διερευνούσε τον θάνατο ενός μαφιόζου τον οποίο έχει αναλάβει να προστατεύσει.

Η ταινία που κέρδισε ένα Όσκαρ έμεινε στην ιστορία ανάμεσα στους άλλους λόγους και για μία σκηνή καταδίωξης αυτοκινήτου που γυρίστηκε με μία ειδικά διαμορφωμένη Ford Mustang και θεωρείται από τις πλέον iconic και συναρπαστικές στην ιστορία του σινεμά.

Στη νέα παραγωγή συμμετέχουν και συγγενείς του Steve McQueen 

Ο Cooper θα είναι παραγωγός της ταινίας από κοινού με τον Spielberg και την Kristie Macosko Krieger, κάτι που σηματοδοτεί τη δεύτερη συνεργασία τους μετά το biopic Maestro για τον Leonard Bernstein. Εκτελεστικοί παραγωγοί θα είναι ο ένας γιος του Steve McQueen (Chad McQueen) και η Molly McQueen, εγγονή του θρυλικού ηθοποιού με το απαράμιλλο στυλ.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μία ιταλική ταινία κάνει θραύση στο Netflix παγκοσμίως

Είναι η πρώτη φορά που μία μη αγγλόφωνη ταινία φθάνει στο Νο. 1 του παγκόσμιου chart ταινιών.

Confidenza, ένα υπέροχο soundrack με την υπογραφή του Tom Yorke

Tο προηγούμενο με την υπογραφή του μπροστάρη των Radiohead ήταν αυτό για το remake της ταινίας Suspiria του Luca Guadagnino.

Στο πρώτο trailer για του Atlas η Jennifer Lopez δείχνει τρομοκρατημένη

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 24 Μαΐου.

'Νυν και Αεί', η ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου έγινε σειρά στο YouTube

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής και του έργου του σπουδαίου συνθέτη αποτυπώνονται μέσα από 20 επεισόδια. Το πρώτο, μόλις έγινε διαθέσιμο.

Ποια είναι η πραγματική stalker του Baby Reindeer

Το "Μικρό Ταρανδάκι" του Netflix έκανε τους φανς να ψάχνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Και ναι, την βρήκαν.

Γραφει Παυλος Κρουστης