Οι ταινίες του Netflix για τον Δεκέμβριο

Ξέρουμε ποιες ταινίες θα δεις αυτόν τον Δεκέμβριο στη δημοφιλή πλατφόρμα streaming.

Μετά τον ομολογουμένως πολύ δυνατό Νοέμβριο, ο Δεκέμβριος στο Netflix μόνο χαλαρός δε μπορεί να χαρακτηριστεί. Αντιθέτως, ποντάρει στο περιεχόμενό του ώστε να εξασφαλίσει το γεγονός ότι θα το τιμήσουμε δεόντως τα βράδια που θα μείνουμε στο σπίτι ή χωρίς καλή παρέα, ρίχνοντας στη μάχη μερικά από τα πιο δυνατά του χαρτιά. Πέρα λοιπόν, από τις πρωτότυπες σειρές με τις οποίες πρόκειται να εμπλουτίσει το περιεχόμενό του, τσέκαρε παρακάτω όλα όσα έρχονται λοιπόν μέσα στον επόμενο μήνα όσον αφορά στις πρωτότυπες ταινίες του Netflix.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX 

01/12/2022

Τρολ - Troll

Όταν μια έκρηξη στα βουνά της Νορβηγίας ξυπνάει ένα αρχαίο τρολ, αξιωματούχοι εμπιστεύονται μια ατρόμητη παλαιοντολόγο για να το εμποδίσει να προκαλέσει θανατηφόρο χάος.

Qala

Στοιχειωμένη από το παρελθόν της, μια ταλαντούχα τραγουδίστρια με ανοδική πορεία παλεύει με την πίεση της επιτυχίας, την απαξίωση της μητέρα της και την αυτοαμφισβήτηση.

02/12/2022

Σκρουτζ: Μια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία - Scrooge: A Christmas Carol

Μια κρύα Παραμονή Χριστουγέννων, ο τσιγκούνης Εμπενίζερ Σκρουτζ πρέπει σε μία μόνο νύχτα να αντιμετωπίσει το παρελθόν του, και να αλλάξει το μέλλον, προτού να είναι αργά.

Ο Εραστής της Λαίδης Τσάτερλυ - Lady Chatterley's Lover

Η λαίδη Τσάτερλυ, μια δυστυχισμένη στον γάμο της αριστοκράτισσα, ξεκινά μια παθιασμένη σχέση και ερωτεύεται τρελά τον θηροφύλακα στην εξοχική έπαυλη του συζύγου της.

Πολεμιστές του Μέλλοντος - Warriors of Future

Μετά την πτώση ενός μετεωρίτη που μεταφέρει ένα φονικό φυτό, μια ομάδα αυτοκτονίας έχει λίγες ώρες για να σώσει τη μετα-αποκαλυπτική πόλη από την ολοκληρωτική κατάρρευση.

06/12/2022

Παράδοση μέχρι τα Χριστούγεννα - Delivery by Christmas

Όταν ένας κακεντρεχής συνάδελφος μπερδεύει τις παραδόσεις της, μια διανομέας και ένας πελάτης βιάζονται να επιστρέψουν γρήγορα τα δώρα στους πραγματικούς παραλήπτες τους.

09/12/2022

Πινόκιο του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο - Guillermo del Toro’s Pinocchio

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Γκιγιέρμο ντελ Τόρο αναπλάθει την κλασική ιστορία της ξύλινης κούκλας που ζωντανεύει, σε ένα εκπληκτικό μουσικό παραμύθι stop-motion.

14/12/2022

Πιστεύω στον Αϊ-Bασίλη - I Believe in Santa

Μετά από πέντε ευτυχισμένους μήνες με τον Τομ, η Λίσα φρικάρει με την εμμονή του για τη γιορτή που μισεί. Μήπως ήρθε η ώρα να δώσει στα Χριστούγεννα μια νέα ευκαιρία;

16/12/2022

ΜΠΑΡΝΤΟ, το Ψευδές Χρονικό ενός Σωρού Αλήθειες - BARDO, False Chronicle of a Handful of Truths

Ένας καταξιωμένος δημοσιογράφος και ντοκιμαντερίστας ξεκινά ένα ονειρικό ταξίδι ενδοσκόπησης, για να συμφιλιωθεί με το παρελθόν, το παρόν και τη μεξικάνικη ταυτότητά του.

23/12/2022

Glass Onion: Στα Μαχαίρια - Glass Onion: A Knives Out Mystery

Στη συνέχεια της ταινίας "Στα Μαχαίρια", ο ντετέκτιβ Μπενουά Μπλανκ ταξιδεύει στην Ελλάδα για να εξιχνιάσει ένα μυστήριο που περιλαμβάνει ένα νέο καστ γραφικών υπόπτων.

25/12/2022

Ματίλντα: Το Μιούζικαλ - Roald Dahl's Matilda The Musical

Ένα ξεχωριστό κορίτσι με κοφτερό μυαλό και ζωηρή φαντασία τολμά να ορθώσει ανάστημα, για να αλλάξει την ιστορία του με θαυμαστά αποτελέσματα. Αυτή είναι η Ματίλντα.

28/12/2022

Μια Νύχτα στο Νηπιαγωγείο - A Night at the Kindergarten

Ένας νεαρός άντρας πηγαίνει στις πρόβες μιας σχολικής παράστασης για να αποτρέψει την αποβολή του γιου της κοπέλας του από μια ομάδα δασκάλων και ιδιόρρυθμων γονέων.

28/12/2022

Καλή μας Χρονιά - Stuck with You

Πηγαίνοντας σε ένα πάρτι την παραμονή Πρωτοχρονιάς, δύο ξένοι κλείνονται σε ένα ασανσέρ και έρχονται κοντά με έναν απρόσμενο τρόπο.

30/12/2022

Λευκός Θόρυβος - White Noise

Μια ξεκαρδιστική, τρομακτική, λυρική, παράλογη, απλή και αποκαλυπτική ματιά στην προσπάθεια μιας σύγχρονης αμερικανικής οικογένειας να αντιμετωπίσει την καθημερινότητα.

 

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Η επιστροφή της Jennifer Aniston στον κινηματογράφο έχει κάτι από τα παλιά

Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το remake της ταινίας "9 to 5".

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.