Ξέρουμε πού θα δεις το Black Panther: Wakanda Forever

Η πολυσυζητημένη ταινία της Marvel είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+.

Γράφει: Esquire Editors 02 Φεβρουαρίου 2023

Ήταν μία από τις πιο πολυσυζητημένες επιστροφές της προηγούμενης σεζόν. Ο χαμός του σπουδαίου Chadwick Boseman έφερε τη συγκίνηση στο Black Panther: Wakanda Forever και όλοι αναρωτηθήκαμε για μήνες τι θα συμβεί στο βασίλειο της Marvel. 

Λίγα λόγια για την ταινία της Marvel

H Leticia Wright είναι η Shuri, η αδερφή του T'Challa και εκείνη που αναλαμβάνει τα σκήπτρα. Ή μήπως όχι; Το μυστήριο γύρω από τη Marvel και το νέο Black Panther συνεχίζεται καθώς οι φήμες ότι τη θέση θα αναλάμβανε ο Εμ Μπάκου (Winston Duke), τελευταία όλο και πλήθαιναν. Στα κόμικς πάντως, στο τέλος, η Shuri ήταν αυτή που ανέλαβε όταν ο Doctor Death έριξε τον T'Challa νοκ άουτ.

Πού θα την δούμε;

Τώρα, η ταινία του Ryan Coogler που ήρθε για να αποτίσει φόρο τιμής στον σπουδαίο Chadwick Boseman είναι διαθέσιμη στο Disney+. To Black Panther: Wakanda Forever προστίθεται με αυτόν τον τρόπο στις υπόλοιπες 16 ταινίες του σύμπαντος της Marvel που είναι διαθέσιμες στο Disney+ σε ποιότητα IMAX Enhanced, χαρακτηριστικό που υποστηρίζει διευρυμένη αναλογία εικόνας και προσφέρει στους συνδρομητές τη δυνατότητα μιας συναρπαστικής εμπειρίας θέασης στο σπίτι (η διαθεσιμότητα του περιεχομένου ποικίλλει ανάλογα με την περιοχή).

Στο Black Panther: Wakanda Forever των Marvel Studios, η βασίλισσα Ramonda (Angela Bassett), η Shuri (Letitia Wright), ο M'Baku (Winston Duke), η Okoye (Danai Gurira) και οι Dora Milaje (συμπεριλαμβανομένης της Florence Kasumba), αγωνίζονται για να προστατεύσουν το έθνος τους από τις παγκόσμιες δυνάμεις που παρεμβαίνουν μετά τον θάνατο του βασιλιά T'Challa.

Ξέρουμε πού θα δεις το Black Panther: Wakanda Forever

Καθώς οι κάτοικοι της Ουακάντα προσπαθούν να αποδεχθούν όσα τους προμηνύει το μέλλον, οι ήρωες πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τη Νάκια των Σκύλων του Πολέμου (Lupita Nyong’o) και τον Everett Ross (Martin Freeman) για να διαγράψουν μια νέα πορεία για το βασίλειο της Ουακάντα. Με τον Tenoch Huerta Mejía στο ρόλο του Namor, βασιλιά ενός κρυμμένου υποθαλάσσιου έθνους, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Dominique Thorne, Michaela Coel, Mabel Cadena και Alex Livinalli.

Η ταινία "Black Panther: Wakanda Forever" σε σκηνοθεσία του Ryan Coogler και παραγωγή Kevin Feige και Nate Moore, είναι τώρα διαθέσιμη στο Disney+.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.