Οι Δύο Όψεις του Ξυραφιού, το Creed III και ό,τι νέο έρχεται στα σινεμά

Οι νέες ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα στους κινηματογράφους.

Γράφει: Esquire Editors 26 Φεβρουαρίου 2023

Καλωσορίζουμε την άνοιξη με ένα arthouse ερωτικό δράμα, ένα σίκουελ και μια οσκαρική υποψηφιότητα στις ταινίες της εβδομάδας στους κινηματογράφους.

Οι Δύο Όψεις του Ξυραφιού

Η Claire Denis σκηνοθετεί Juliette Binoche και Vincent Lindon στην πρώτη κοινή κινηματογραφική εμφάνισή τους. Ένα ερωτευμένο ζευγάρι βλέπει το μέχρι τότε ισχυρό δεσμό του να κλονίζεται, όταν ένα οικείο πρόσωπο από το παρελθόν τους επιστρέφει ορμητικά στις ζωές τους.

Creed III

Ο Adonis αναγκάζεται να επιστρέψει στα ρινγκ. Στο τρίτο κεφάλαιο του πυγμαχικού franchise, ο Creed βρίσκεται στην κορυφή του κόσμου του μποξ, ενώ βλέπει παράλληλα και την προσωπική ζωή του να ακμάζει. Ωστόσο, μια νέα πρόκληση ξεπροβάλλει εμπρός του με τη μορφή ενός παλιού φίλου, ο οποίος έχοντας μόλις αποφυλακιστεί είναι αποφασισμένος να δείξει πως είναι καλύτερος από τον πάλαι ποτέ κολλητό του.

H συνέχεια στο Athinorama.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.