Οι χειρότεροι ευχαριστήριοι λόγοι στην ιστορία των Όσκαρ

Οι χρυσοί νικητές που κέρδισαν το Όσκαρ, αλλά όχι το κοινό με τον λόγο τους.

Γράφει: Esquire Editors 12 Μαρτίου 2023

Λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του ονόματός τους στην απονομή των Όσκαρ, αρκετοί ήταν οι καλλιτέχνες που συγκίνησαν το κοινό με τον ευχαριστήριο λόγο τους, όταν ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν το χρυσό αγαλματίδιο. Χειροκροτήματα, επευφημίες και κραυγές ενθουσιασμού ήταν οι αντιδράσεις, που έκαναν τη στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή στην ιστορία του θεσμού. Ωστόσο, υπήρξαν κι εκείνοι που προσπάθησαν αρκετά ή καθόλου, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να κάνουν το κοινό να βαρεθεί ή στη χειρότερη να κοιτά με γουρλωμένα μάτια την άβολη σκηνή που εκτυλισσόταν μπροστά του. Λίγες ημέρες πριν την απονομή των Όσκαρ, συγκεντρώσαμε τους ευχαριστήριους λόγους που μας έκαναν εντύπωση για όλους τους λάθος λόγους.

Η συνέχεια στο Harpersbazaar.com

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.