The Marvels, μία διαφορετική superhero ταινία

Η νέα ταινία της Marvel κυκλοφορεί τον Νοέμβριο και η σκηνοθέτις της υπόσχεται να φέρει φρέσκο αέρα στο superhero κινηματογραφικό σύμπαν.

Το γενικό ενδιαφέρον για το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel φαίνεται να έχει εξασθενίσει, αλλά ο ισχυρός κατάλογος των επερχόμενων ταινιών της Marvel Studios καθιστά σαφές ότι η "μηχανή" δεν πρόκειται να επιβραδύνει σύντομα. Και ενώ το όνομα της Marvel μπορεί να μην είναι αρκετό για να εγγυηθεί πλέον ένα πολιτιστικό φαινόμενο, η αμερικανίδα σκηνοθέτις Nia DaCosta πιστεύει ότι το επερχόμενο ντεμπούτο της με την ταινία υπερηρώων The Marvels είναι αρκετά μοναδική ώστε να γίνει επιτυχία στους θαυμαστές των κόμικ.

The Marvels, μία διαφορετική superhero ταινίαΑΠΕ-ΜΠΕ

 
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό Total Film, όπως μεταδίδει και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η Nia DaCosta είπε ότι κατανοεί το επιχείρημα που λέει ότι οι θεατές έχουν βαρεθεί τις ταινίες με υπερήρωες, αλλά εξήγησε ότι πιστεύει πως το The Marvels έχει έναν μοναδικό κωμικό τόνο που θα το ξεχωρίσει από το πλήθος.

"Νομίζω ότι η κούραση για τους υπερήρωες είναι γεγονός", είπε η DaCosta. "Η μεγαλύτερη διαφορά από τις άλλες ταινίες του MCU μέχρι σήμερα είναι ότι [το The Marvels] είναι πραγματικά εκκεντρικό και αστείο. Οι κόσμοι στους οποίους πηγαίνουμε σε αυτήν την ταινία είναι κόσμοι αντίθετοι με άλλους που έχετε δει στο Marvel Cinematic Universe. Φωτεινοί κόσμοι που δεν έχετε ξαναδεί".
 
Η ταινία The Marvels πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου. με πρωταγωνίστρια την Brie Larson σαν Carol Danvers / Captain Marvel, Teyonah Parris, Iman Vellani, Zawe Aston, και εμείς παίρνουμε άλλη μία γεύση από το trailer.

Να πέσει το trailer:


Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης