Daniel Radcliffe, ο Harry Potter που θέλει να γίνει Wolverine

To extreme make over του βρετανού ηθοποιού είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Γράφει: Τίμος Σαλαμές 05 Σεπτεμβρίου 2023

Ο 34χρονος βρετανός ηθοποιός Daniel Radcliffe έχει αφήσει πίσω του την εποχή που υποδυόταν τον νεαρό μάγο για να ξεκινήσει μία νέα καριέρα και να παίξει σε πολύ διαφορετικούς ρόλους από ό,τι τον έχουμε συνηθίσει. Τελευταία, η σωματική του μεταμόρφωση και η ευελιξία του σαν ηθοποιός τον έχουν φέρει πιο κοντά στο κινηματογραφικό σύμπαν του Wolverine από όσο φαντάζονται οι περισσότεροι. Ο Daniel Radcliffe, γνωστός στους περισσότερους από τον ρόλο του Harry Potter, έχει γίνει πραγματικά άλλος άνθρωπος. 

Αν και το όνομά του για πάντα θα συνδέεται με τον μαγικό κόσμο του Hogwarts, ο Radcliffe θέλει να ξεφύγει από την τυποποίηση που του έφερε αυτός ο εμβληματικός ρόλος. Η καριέρα του είναι μία συνεχής αναζήτηση για νέες προκλήσεις και χαρακτήρες, και η πιο πρόσφατη μεταμόρφωση του, έχει ταρακουνήσει τον κόσμο του κινηματογράφου και τους δικούς του φαν.

Άλλωστε, η πρώτη του δουλειά δεν ήταν ο ρόλος του νεαρού μάγου με τα στρογγυλά γυαλιά, κάτι που θα τον ακολουθεί για μία ζωή. Η φιλμογραφία του περιλαμβάνει και άλλους ποικίλους ρόλους, όπως ένας νεαρός David Copperfield και ένας μικρός ρόλος στο φιλμ The Tailor of Panama. Η σκιά του μικρού μάγου ωστόσο, θα είναι για πάντα παρούσα.

Η απίστευτη μεταμόρφωση του Radcliffe

Η τελευταία σεζόν της sci-fi comedy ανθολογίας Miracle Workers μας άφησε άφωνους. Στην τηλεοπτική σειρά, ο Radcliffe μοιράζεται μία σκηνή με τη σύντροφό του, Erin Darke, και τους ηθοποιούς Karan Soni, Lolly Adefope και Steve Buscemi. Το κλείσιμο της σεζόν βρίσκει τον Daniel Radcliffe στην καλύτερη φυσική κατάσταση που τον έχουμε δει και μία σκηνή μάχης αναδεικνύει το σώμα που έχει χτίσει.

Ο Daniel Radcliffe, ο νέος Wolverine;

Πριν ο Hugh Jackman βάλει τα νύχια του Wolverine, το όνομα του Radcliffe έπαιζε έντονα σαν μία πιθανή επιλογή για τον ρόλο στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Η τωρινή σωματική διάπλαση του Radcliffe τον φέρνει πιο κοντά στο προφίλ στου διάσημου μεταλλαγμένου ήρωα. Ενώ έχουν περάσει περισσότερα από 11 χρόνια από την τελευταία ταινία Harry Potter, το extreme make over του είναι τέτοιο που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο νέος Wolverine.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης