Τα καλύτερα gifs που 'κληρονομήσαμε' από το Pulp Fiction

H ταινία που άλλαξε τον κινηματογράφο και το texting για πάντα.

Στις 14 Οκτωβρίου 1994, το Pulp Fiction του Quentin Tarantino βγήκε στους κινηματογράφους, αλλάζοντας για πάντα τη βιομηχανία. Παρότι γυρίστηκε με έναν μικρό προϋπολογισμό κάτω των 10 εκατομμυρίων δολαρίων και με πρωταγωνιστές τους John Travolta, Uma Thurman, Samuel L. Jackson, Bruce Willis και Harvey Keitel, σημείωσε εισπράξεις άνω των 100 εκατομμυρίων δολαρίων.

Παράλληλα, το Pulp Fiction κέρδισε τον Χρυσό Φοίνικα στις Κάννες και απέσπασε επτά υποψηφιότητες για Όσκαρ, μεταξύ των οποίων και Καλύτερης Ταινίας. Το χαρακτηριστικό στυλ του σκηνοθέτη της, που συνδυάζει έξυπνους διαλόγους, γραφική βία και αναφορές στην ποπ κουλτούρα, έκανε την ταινία πολιτιστικό σημείο αναφοράς, ενώ η εμβληματική ερμηνεία του John Travolta ως Vincent Vega αναζωογόνησε την καριέρα του.

Η κληρονομιά του Tarantino στον κινηματογράφο είναι μια ωδή στην τολμηρή αφήγηση ιστοριών και την αμείλικτη καινοτομία. Εμείς για να τιμήσουμε αυτήν την ταινία, συγκεντρώσαμε μερικά gifs που μεταφέρουν με σαφήνεια τον εκπληκτικό τόνο της και που φυσικά, κάποια χρησιμοποιούμε στα μηνύματά μας.

You want to rob banks?

Mmmm, this IS a tasty burger

A 'please' would be nice

You sending the wolf?

Say what again

Royale with cheese

This is some serious gourmet shit

Oh, I'm sorry. Did I break your concentration?

Any time of the day is a good time for a pie

I want to dance

Adrenaline shot

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr