Οι καλύτερες χριστουγεννιάτικες ταινίες στο Netflix

Δέκα ταινίες για να μην κάθεσαι να ψάχνεις τελευταία στιγμή τι να δείτε αυτές τις μέρες.

Ήρθε εκείνη η εποχή του χρόνου που ψάχνουμε (ακόμα πιο) μανιωδώς τι θα δούμε στο Netflix, μαζί με το έτερον ήμισυ ή την οικογένειά μας. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές, αλλά ποιες είναι αυτές που αξίζουν τον πολύτιμο γιορτινό χρόνο μας; Tο Netflix είναι η πύλη σου για την απόλυτη εμπειρία χριστουγεννιάτικων ταινιών. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα ζεστό φλιτζάνι σοκολάτας, μερικά απολαυστικά χριστουγεννιάτικα μπισκότα και είσαι έτοιμος να γιορτάσεις με κινηματογραφικό στυλ.

Παρακάτω βρίσκεις τις δικές μας αγαπημένες χριστουγεννιάτικες ταινίες που μπορείς να βρεις στην πλατφόρμα streaming και είναι ό,τι πρέπει για εορταστικό binge-watching.

Υ.Γ: Εννοείται πως η λίστα αυτή, κλείνει με δύο all time classic παραγωγές που έχουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας.

Single All The Way (2021)

Χιούμορ και ζεστασιά, με γοητευτικούς χαρακτήρες. Μια νέα προσέγγιση στις εορταστικές ιστορίες αγάπης.

Jingle Jangle: A Christmas Story (2020)

Εκθαμβωτικό και μαγικό, το Jingle Jangle προσφέρει μια οπτική πανδαισία σε συνδυασμό με μια συγκινητική ιστορία, καθιστώντας το ένα must-watch για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Scrooge: A Christmas Carol (2022)

Μια σύγχρονη εκδοχή του διαχρονικού παραμυθιού του Dickens, το Scrooge δίνει νέα πνοή στο κλασικό έργο, προσφέροντας μια καινούργια οπτική για το πνεύμα των Χριστουγέννων.

A Boy Called Christmas (2021)

Μαγεύοντας το κοινό με την ιδιόρρυθμη περιπέτειά του, το A Boy Called Christmas φέρνει αξιαγάπητους χαρακτήρες και μια μαγική αφήγηση που αποτυπώνει την πραγματική ουσία των γιορτών.

Love Hard (2021)

Tο Love Hard προσφέρει ένα πνευματώδες μείγμα χιούμορ και ρομαντισμού, καθιστώντας το μια ξεχωριστή επιλογή για όσους αναζητούν κάτι πιο αστείο, αλλά και γιορτινό.

Holidate (2020)

Προσθέτοντας μια χιουμοριστική πινελιά στο εποχιακό ρομάντζο, το Holidate αναδεικνύεται σε γιορτινό crowd-pleaser, προσφέροντας γέλιο και συγκινητικές στιγμές, που θα σε βάλουν στο πνεύμα των γιορτών.

The Christmas Chronicles (2018)

Μια απολαυστική περιπέτεια γεμάτη γιορτινή μαγεία, το The Christmas Chronicles φέρνει μια δόση οικογενειακής διασκέδασης, καθιστώντας το ιδιαίτερα "φωτεινή" προσθήκη.

Klaus (2019)

Ένα "διαμάντι" κινουμένων σχεδίων, το Klaus συνδυάζει τη συγκινητική αφήγηση με το εκπληκτικό animation, προσφέροντας ένα σύγχρονο κλασικό έργο που αποτυπώνει το πνεύμα της γενναιοδωρίας και της καλοσύνης κατά τη διάρκεια των γιορτών.

The Holiday (2006)

Μια διαχρονική ρομαντική κωμωδία, που υφαίνει μια συναρπαστική αφήγηση για την αγάπη και την αυτογνωσίας με φόντο την εορταστική περίοδο. Ένα αιώνιο αγαπημένο έργο.

Love Actually (2003)

Μια κλασική ταινία για τις γιορτές, το Love Actually μπλέκει αριστοτεχνικά πολλαπλές ιστορίες αγάπης, δημιουργώντας μια συγκινητική και διαχρονική ταινία, που γιορτάζει το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr