Σύμφωνα με τον Adam Driver, ο Kylo Ren του Star Wars λοξοδρόμησε

Το αρχικό όραμα του J.J. Abrams ήταν πολύ διαφορετικό.

O Adam Driver, ο ηθοποιός που υποδύεται τον αινιγματικό Kylo Ren στην τριλογία του Star Wars, αποκαλύπτει πώς η μοίρα του χαρακτήρα υπέστη ραγδαίες αλλαγές σε σχέση με το αρχικό όραμα του J.J. Abrams.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο The Rich Eisen Show, ο Driver θυμήθηκε τις πρώτες μέρες της προπαραγωγής: "Ο J.J. Abrams μου εξήγησε με λεπτομέρεια τι ήθελε να κάνει με τον χαρακτήρα, αλλά έπρεπε να υπογράψω ότι θα το κάνω και μόλις το έκανα, πήγα στο Λονδίνο για την προπαραγωγή". Φαντάσου το σκηνικό: ο Driver, μόνος σε ένα μικρό δωμάτιο, με το σενάριο στο χέρι, ανακαλύπτει για πρώτη φορά το πεπρωμένο του Kylo.

Το όραμα του Abrams

Αρχικά, ο Abrams οραματίστηκε ένα ταξίδι για τον Kylo Ren που θα ήταν το αντίστροφο της ιστορίας του Darth Vader. Ξεκινώντας ως πιο μπερδεμένος και ευάλωτος, ο Kylo θα αγκάλιαζε σταδιακά τη σκοτεινή του πλευρά, με αποκορύφωμα την απόλυτη δέσμευση. "Είχα στο μυαλό μου τη συνολική πορεία που είχε σχεδιάσει ο Abrams", μοιράστηκε ο Driver. "Προσπάθησα να κρατήσω αυτήν την ιστορία στο μυαλό μου, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι τελικά δεν ήταν αυτό το ταξίδι του, καθώς άλλαξε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Αλλά εξακολουθούσα να είμαι επικεντρωμένος σε αυτό".

Ο σκηνοθέτης του Star Wars: The Last Jedi, της δεύτερης ταινίας της τριλογίας sequel, Rian Johnson ωστόσο, ώθησε την ιστορία του Kylo Ren προς μια απροσδόκητη κατεύθυνση. "Η τελευταία ταινία, άλλαξε σε κάτι που αφορούσε αυτούς και τη δυαδικότητα και τέτοια πράγματα", αποκάλυψε ο Driver. Ο χαρακτήρας εξελίχθηκε τελικά σε Ben Solo, μια ανατροπή που δεν υπήρχε στο αρχικό σχέδιο.

Από το The Force Awakens μέχρι το The Rise of Skywalker, ο Driver πλοηγήθηκε στο ταραχώδες ταξίδι του Kylo Ren. Όμως, η μεγάλη του αποκάλυψη ήταν η εξής: "Ήταν ο Ben Solo από την αρχή, αλλά δεν υπήρχε ποτέ κάποια εκδοχή, στην οποία θα βλέπαμε πράγματι τον Ben Solo, όταν υπέγραψα για πρώτη φορά".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Τι φοβόταν o Alfred Hitchcock

Και ο μέτρ του σασπένς είχε τις δικές του στιγμές αγωνίας.

Κι όμως, ο αριθμός τηλεφώνου στο Fallout είναι αληθινός

Αν μάλιστα τον καλέσεις, αυτό που ακούς είναι αρκετά τρομακτικό...

Γραφει Γιαννης Σπανος

O Pierce Brosnan επιστρέφει ως κατάσκοπος στο θρίλερ In The Wind

Ένας μοναχικός, πρώην κατάσκοπος, βγαίνει από την κρυψώνα του με αφορμή τον αινιγματικό νέο γείτονά του.

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.