H επιστροφή του 'Μπάτσου από το Μπέβερλι Χιλς' μόλις τερμάτισε τη νοσταλγία μας

30 χρόνια μετά την τελευταία ταινία, ο Eddie Murphy επιστρέφει σε έναν θρυλικό ρόλο των '90s.

Μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την τέταρτη ταινία "Ο Μπάτσος του Μπέβερλι Χιλς" και η νοσταλγία μας μόλις τερματίστηκε. Σε μια "παραγεμισμένη" περίοδο από επιστροφές κάθε είδους, οι σειρές και οι ταινίες των '80s και '90s έχουν την τιμητική τους, συνεπώς γιατί να μη γυρίσει δριμύτερος και ο Eddie Murphy;

Το Beverly Hills Cop: Axel F, όπως θα ονομάζεται, αποτελεί την επιστροφή του franchise, το οποίο είχε εμφανιστεί για τελευταία φορά πριν από σχεδόν 30 χρόνια, με το Beverly Hills Cop 3 του 1994.

Η τέταρτη ταινία υποτίθεται πώς ήταν υπό ανάπτυξη από τη δεκαετία του '90, αλλά απ' ό,τι φαίνεται το καλό πράγμα άργησε πολύ μέχρι ο Eddie Murphy να επανέλθει στον θρυλικό πια ρόλο και μάλιστα, μέσω του Netflix.

Έντονη δράση, θρυλικό μουσικό theme στο trailer

Το trailer αποκαλύπτει τον Axel Foley σε μία ακόμα περιπέτεια στο Μπέβερλι Χιλς. Μέσα από έντονες σκηνές δράσης, ο Eddie Murphy καταφέρνει να τσατίσει τους πάντες στο διάβα του.

Η σκηνοθεσία είναι του πρωτοεμφανιζόμενου, Mark Molloy, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Will Beall (Aquaman, Zack Snyder's Justice League) μαζί με τους συν-σεναριογράφους των Ghosted και The Unbearable Weight of Massive Talent Tom Gormican και Kevin Etten. Εκτός από τον Murphy, στο Beverly Hills Cop 4 πρωταγωνιστούν οι Judge Reinhold, Kevin Bacon, Joseph Gordon-Levitt, Bronson Pinchot και Taylour Paige.

Λίγα λόγια για το σενάριο

Ο Axel Foley έρχεται στον 21ο αιώνα, που είναι γεμάτος αχαλίνωτους παπαράτσι και iPhones. Το trailer της ταινίας συνεχίζει αυτό το θέμα, δείχνοντας έναν μεγαλύτερης ηλικίας (αλλά όχι απαραίτητα και ώριμο) Axel, που τους κάνει όλους και αναρωτιούνται "πώς και κυκλοφορεί ακόμα στους δρόμους". Ο χαρακτήρας του Gordon-Levitt τον ρωτά αν έχει διαβάσει τον ίδιο του τον φάκελο, κάνοντας μια χαλαρή αναφορά στις προηγούμενες περιπέτειες του χαρακτήρα στο Beverly Hills Cop franchise, ανεβάζοντας στα ύψη τη νοσταλγία.

Η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του Beverly Hills Cop: Axel F δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί, αλλά μέχρι να κυκλοφορήσει, θα έχουν περάσει 30 χρόνια από τότε που ο κόσμος είδε για τελευταία φορά τον Axel Foley στην οθόνη και 40 χρόνια από όταν βγήκε η πρώτη ταινία στις αίθουσες. Το πιο πιθανό σενάριο πάντως, είναι να κυκλοφορήσει στο Netflix το καλοκαίρι του 2024.

Να πέσει το trailer:

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης