Όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver

Το έπος επιστημονικής φαντασίας του Zack Snyder θα ολοκληρωθεί αυτήν την άνοιξη.

Στο trailer της πιο πρόσφατης περιπέτειας επιστημονικής φαντασίας του Netflix, Rebel Moon - Part Two: The Scargiver, ο Nobel ανασταίνεται από τους νεκρούς και αντιμετωπίζει ξανά την Kora. "Πες μου τι προσπαθούμε να πετύχουμε εδώ", της λέει. "Το ίδιο πράγμα με την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε", απαντά ο Kora. "Θα σε σκοτώσω".

Τελικά, αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο. Στο Rebel Moon - Part Two: The Scargiver, η Kora (Sofia Boutella) και ο λαός της θα πρέπει να πολεμήσουν μαζί για να νικήσουν τον τυραννικό Motherworld. Τώρα που ο Nobel επέστρεψε, σίγουρα θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κρατήσει την Kora μακριά. Ή ακόμα χειρότερα, να τη σκοτώσει. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να περιμένουμε πολύ για να δούμε τι θα συμβεί στη συνέχεια. Το Rebel Moon - Part Two κάνει πρεμιέρα στις 19 Απριλίου.

Προοριζόταν για Star Wars

Αν όλες αυτές οι διαγαλαξιακές μάχες σού φαίνονται οικείες, είναι επειδή το Rebel Moon, το οποίο προέρχεται από το μυαλό του Zack Snyder, ήταν "σχεδόν μια ταινία Star Wars". Ο σκηνοθέτης του Justice League την πρότεινε στη Lucasfilm πριν από μια δεκαετία, αλλά το στούντιο την απέρριψε.

Τελικά, ο Snyder ξαναέγραψε την ταινία ως πρωτότυπη, χωρίς να συνδέεται δηλαδή με κάποιο προϋπάρχον σύμπαν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μοιάζει με ταινία από τον... πολύ, πολύ μακρινό γαλαξία. Αλλά ο Snyder δεν μπορούσε να περιορίσει όλη τη δράση σε μία μόνο ταινία, γι' αυτό και το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver θα ακολουθήσει άμεσα, την άνοιξη.

Τι συμβαίνει στο Rebel Moon - Part One: A Child of Fire;

Προσοχή, ακολουθούν spoilers για την πρώτη ταινία.

Αφού ο τυραννικός Atticus Noble (Ed Skrein) απειλεί να κατακτήσει και να εκμεταλλευτεί την απλή αγροτική πόλη της Kora, η πρώην διοικητής της Imperium αποκαλύπτει την πραγματική της ταυτότητα στους φίλους της και δηλώνει ότι θα βρει συμμάχους για να τους βοηθήσει να αντεπιτεθούν. Στα ταξίδια της μαζί με έναν συνάδελφό της αγρότη ονόματι Gunnar (Michiel Huisman), στρατολογεί μια ομάδα τύπου Dungeons & Dragons: τον Kai (Charlie Hunnam), μισθοφόρο και πιλότο αστρόπλοιου, τον Tarak (Slaz Nair), σιδερά και γητευτή ζώων, τη Nemesis (Doona Bae), ένα cyborg με διπλά σπαθιά, τον Titus (Djimon Hounsou), έναν πρώην στρατηγό της Imperium και τον Darrian Bloodaxe (Ray Fischer), ηγέτη μιας ομάδας αντιστασιακών.

Σε μια ανατροπή, ο Kai προδίδει την ομάδα και την τοποθεσία τους στον Atticus. Ακολουθεί μια τεράστια μάχη, με την Kara και τους φίλους της να νικούν προσωρινά τον Atticus και τη φρουρά του. Ωστόσο, ο Darrian Bloodaxe σκοτώνεται στη διαδικασία. Αλλά, καθώς οι ήρωές μας επιστρέφουν νικητές στο σπίτι τους, δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Ο Atticus ξαναγεννιέται -σε στυλ Darth Vader- από την Imperium. Μπορεί να κέρδισαν τη μάχη, αλλά υπάρχει ακόμα ο πόλεμος. Όλο αυτό το διάστημα, ένα πρώην ρομπότ της Imperium ονόματι Jimmy (με τη φωνή του Antony Hopkins) αναλογίζεται την ύπαρξή του πίσω στο αγροτικό χωριό. Θα μπορούσε να γίνει το νέο έβδομο μέλος της ομάδας μας στο δεύτερο μέρος;

Τι θα συμβεί στο Rebel Moon - Part Two: The Scargiver;

"Η αλήθεια είναι ότι η πρώτη ταινία στήνει το σκηνικό για τη δεύτερη ταινία", είπε ο Snyder σε συνέντευξή του στο Comicbook.com. "Το τέλος είναι ένα τρελό cliffhanger που σε εκτοξεύει στο The Scargiver". Αυτό το cliffhanger, φυσικά, είναι η ανάσταση του Atticus. "Στο πρώτο μέρος περνάμε πολύ χρόνο στο χωριό, έχοντας χτίσει αυτήν την πραγματική σχέση με το μέρος και τους ανθρώπους", συνέχισε ο Snyder. "Έτσι ώστε όταν πραγματικά πρέπει να πολεμήσουμε και να πεθάνουμε γι' αυτούς, να νοιαζόμαστε γι' αυτούς".

Το Rebel Moon - Part Two: The Scargiver αναμένεται να κυκλοφορήσει στο Netflix στις 19 Απριλίου 2024. Ο Snyder σχεδιάζει επίσης να κυκλοφορήσει δύο εκδόσεις "Director's Cut" για το πρώτο και το δεύτερο μέρος, τα οποία θα προσθέσουν μία ώρα επιπλέον υλικού σε κάθε ταινία. "Υπάρχουν μεγάλα κομμάτια της ταινίας που είναι διαφορετικά", δήλωσε. "Παίρνουν σάρκα και οστά πολλά περισσότερα πράγματα".

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης