Ο Johnny Depp σκηνοθετεί τον Al Pacino στο Modi

Αυτή είναι η πρώτη ταινία που σκηνοθετεί ο ηθοποιός, μετά το The Brave του 1997.

Γράφει: Esquire Editors 22 Ιανουαρίου 2024

Ο Johnny Depp δήλωσε ότι οφείλει στον Al Pacino την επιστροφή του στην καρέκλα του σκηνοθέτη για την επερχόμενη βιογραφική ταινία, Modi, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Η νέα ταινία, η οποία είναι στο στάδιο της παραγωγής, ακολουθεί τον Ιταλό καλλιτέχνη Amedeo Modigliani για 48 ώρες στο Παρίσι κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.

Είναι η πρώτη που σκηνοθετεί ο Depp μετά την ταινία The Brave του 1997, στην οποία πρωταγωνίστησε επίσης μαζί με τον Marlon Brando.

Σε δήλωσή του, ο Depp είπε ότι ο Pacino, που υποδύεται τον Γάλλο συλλέκτη έργων τέχνης Μορίς Γκανιάτ, τον έπεισε να συμμετάσχει στο κινηματογραφικό έργο.

Στις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας που έχουν κυκλοφορήσει διακρίνονται ο Johnny Depp και ο Al Pacino να συζητούν για μία σκηνή.

"Η έναρξη αυτού του κινηματογραφικού ταξιδιού ως σκηνοθέτης του Modi ήταν μια απίστευτα ικανοποιητική και μεταμορφωτική εμπειρία", ανέφερε ο Johnny Depp και εξέφρασε τη βαθιά του ευγνωμοσύνη του σε όλο το καστ, το συνεργείο και τους παραγωγούς για την ακλόνητη δέσμευση και τη δημιουργικότητά τους.

"Στον Al, που ζήτησε να κάνω αυτή την ταινία – πώς θα μπορούσα να αρνηθώ στον Πατσίνο; Μια ειλικρινή αναγνώριση για τη γενναιόδωρη προσφορά του ταλέντου και της αφοσίωσής του σε αυτό το έργο", πρόσθεσε.

"Το "Modi" είναι μια απόδειξη του συνεργατικού πνεύματος της ανεξάρτητης δημιουργίας ταινιών και είμαι ενθουσιασμένος που παρουσιάζω αυτή τη μοναδική και συναρπαστική ιστορία στον κόσμο", δήλωσε ο Johnny Depp.

Στην ταινία ο Riccardo Scamarcio υποδύεται τον Modigliani και πρωταγωνιστούν επίσης οι Antonia Desplat, Stephen Graham, Bruno Guerri, Ryan McPartlin, Luisa Ranieri και Sally Phillips.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η ταινία Modi θα ακολουθεί τον Modigliani για ένα 48ωρο καταγράφοντας μια χαοτική σειρά γεγονότων στους δρόμους και τα μπαρ του κατεστραμμένου από τον πόλεμο Παρισιού κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Και οι Pantera στο Release Athens

Το Release Athens 2026 υποδέχεται τους θρυλικούς Τεξανούς πρωτοπόρους του groove metal, την Πέμπτη 9 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού.

Αυτή είναι η νέα, πολλά υποσχόμενη ελληνική σειρά της Cosmote TV μετά το Ριφιφί

Έχουμε τις πρώτες εικόνες από τη σειρά που φέρει την υπογραφή του Γιώργου Γκικαπέππα σε σενάριο και σκηνοθεσία. Πρόκειται για τον δημιουργό της σειράς "Έρημη Χώρα" που προβλήθηκε στη δημόσια τηλεόραση και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και βραβεία.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Το Jurassic Park επέστρεψε με reunion και εναλλακτικό τέλος (video)

Το κλασικό κινηματογραφικό σύμπαν επιστρέφει με γνώριμα πρόσωπα και μια απρόσμενη ιδέα. Ένα σύντομο video παίζει με τη μνήμη μας και θυμίζει γιατί αυτός ο κόσμος δεν ξεχάστηκε ποτέ.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Όλες οι παραστάσεις που θα δούμε φέτος στην Επίδαυρο

Το Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου επιστρέφει με δυνατές στιγμές και παραστάσεις που φιλοδοξούν να ξαναγράψουν τον διάλογο του κοινού με την αρχαία τραγωδία. Εντός βρίσκεις, το πλήρες πρόγραμμα όπως τουλάχιστον διαμορφώνεται μέχρι στιγμής.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Σταματήστε ό,τι κάνετε: Ο Jean-Michel Jarre έρχεται στην Αθήνα

Ο θρύλος της ηλεκτρονικής μουσικής που είχε παραχωρήσει αποκλειστική συνέντευξη στο Esquire και τη Ραφαέλλα Ράλλη το 2021, θα εμφανιστεί στο Ξέφωτο του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στο πλαίσιο του Release Athens x SNF Nostos.

Πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας 'Οβολός' με τον Πάνο Βλάχο

Πέντε φίλοι, ένα τυχερό δελτίο και μια χώρα που καταρρέει. Ποιος δικαιούται το μερίδιο στην ελπίδα; Αυτή εν ολίγοις είναι η υπόθεση της νέας ελληνικής ταινίας σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κώστα Χαραλάμπους με πρωταγωνιστή τον Πάνο Βλάχο.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη