Ο Johnny Depp σκηνοθετεί τον Al Pacino στο Modi

Αυτή είναι η πρώτη ταινία που σκηνοθετεί ο ηθοποιός, μετά το The Brave του 1997.

Γράφει: Esquire Editors 22 Ιανουαρίου 2024

Ο Johnny Depp δήλωσε ότι οφείλει στον Al Pacino την επιστροφή του στην καρέκλα του σκηνοθέτη για την επερχόμενη βιογραφική ταινία, Modi, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Η νέα ταινία, η οποία είναι στο στάδιο της παραγωγής, ακολουθεί τον Ιταλό καλλιτέχνη Amedeo Modigliani για 48 ώρες στο Παρίσι κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.

Είναι η πρώτη που σκηνοθετεί ο Depp μετά την ταινία The Brave του 1997, στην οποία πρωταγωνίστησε επίσης μαζί με τον Marlon Brando.

Σε δήλωσή του, ο Depp είπε ότι ο Pacino, που υποδύεται τον Γάλλο συλλέκτη έργων τέχνης Μορίς Γκανιάτ, τον έπεισε να συμμετάσχει στο κινηματογραφικό έργο.

Στις πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της ταινίας που έχουν κυκλοφορήσει διακρίνονται ο Johnny Depp και ο Al Pacino να συζητούν για μία σκηνή.

"Η έναρξη αυτού του κινηματογραφικού ταξιδιού ως σκηνοθέτης του Modi ήταν μια απίστευτα ικανοποιητική και μεταμορφωτική εμπειρία", ανέφερε ο Johnny Depp και εξέφρασε τη βαθιά του ευγνωμοσύνη του σε όλο το καστ, το συνεργείο και τους παραγωγούς για την ακλόνητη δέσμευση και τη δημιουργικότητά τους.

"Στον Al, που ζήτησε να κάνω αυτή την ταινία – πώς θα μπορούσα να αρνηθώ στον Πατσίνο; Μια ειλικρινή αναγνώριση για τη γενναιόδωρη προσφορά του ταλέντου και της αφοσίωσής του σε αυτό το έργο", πρόσθεσε.

"Το "Modi" είναι μια απόδειξη του συνεργατικού πνεύματος της ανεξάρτητης δημιουργίας ταινιών και είμαι ενθουσιασμένος που παρουσιάζω αυτή τη μοναδική και συναρπαστική ιστορία στον κόσμο", δήλωσε ο Johnny Depp.

Στην ταινία ο Riccardo Scamarcio υποδύεται τον Modigliani και πρωταγωνιστούν επίσης οι Antonia Desplat, Stephen Graham, Bruno Guerri, Ryan McPartlin, Luisa Ranieri και Sally Phillips.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου, η ταινία Modi θα ακολουθεί τον Modigliani για ένα 48ωρο καταγράφοντας μια χαοτική σειρά γεγονότων στους δρόμους και τα μπαρ του κατεστραμμένου από τον πόλεμο Παρισιού κατά τη διάρκεια του Α' Παγκοσμίου Πολέμου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Οι νέες ταινίες και σειρές τον Φεβρουάριο στο Disney+

Νέες σειρές, δυνατές επιστροφές και ταινίες που αξίζουν rewatch φέρνει ο Φεβρουάριος στο Disney+. Από FX και Marvel μέχρι ρομαντικά κλασικά, το πρόγραμμα καλύπτει κάθε διάθεση.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Ποια είναι η καλύτερη σειρά του αιώνα, σύμφωνα με έρευνα

Ποια σειρά ξεχωρίζει ανάμεσα σε χιλιάδες τίτλους που έχουν προβληθεί τα τελευταία 25 χρόνια; Το Empire ρώτησε χιλιάδες αναγνώστες και κριτικούς και η απάντηση μπορεί να σε εκπλήξει. Ή να επιβεβαιώσει τις υποψίες σου.

Γιατί όλοι μιλούν για τη νέα σειρά του Mega 'Οι Αθώοι';

Το ερώτημα είναι πολύ απλό και περίπλοκο συνάμα: Πόσο μας αφορά μία από τις μεγαλύτερες ιστορίες αγάπης που γράφτηκαν ποτέ, με το περιτύλιγμα μίας ακόμη σειράς εποχής σε σύγχρονη απόδοση;

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

2 σειρές και μία εκπομπή της ΕΡΤ που ξεκινούν αυτήν την εβδομάδα

Μετά το ρεκόρ θεάσεων της "Μεγάλης Χίμαιρας" σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη, η δημόσια τηλεόραση "επιστρατεύει" νέο περιεχόμενο στη συχνότητα της ΕΡΤ και στο Ertflix για να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον μας.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Η νέα ταινία του Guy Ritchie λέγεται "In The Grey"-μία απίθανη ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο επιβίωσης

Η αρχική ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου θρίλερ δράσης είχε προγραμματιστεί για τις 17 Ιανουαρίου του 2025, αλλά ακυρώθηκε από τη Lionsgate. Λίγη ακόμα υπομονή λοιπόν, αφού θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Απριλίου, από την TFG.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

6 ρόλοι που ανέδειξαν τον Jacob Elordi στον απόλυτο σταρ του σήμερα

Ποιος να το φανταζόταν ότι ο τύπος που ξεκίνησε από το ρομαντικό franchise του Netflix The Kissing Booth, ως ο ωραίος, ζόρικος έφηβος που κερδίζει το κορίτσι, α λα Luke Perry, θα γινόταν ένας εκ των πιο υποσχόμενων ηθοποιών των '20s.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη