Milly Alcock, το Supergirl της DC

Η πρωταγωνίστρια του House of the Dragon σε νέες περιπέτειες.

Γράφει: Esquire Editors 30 Ιανουαρίου 2024

Η πρωταγωνίστρια του House of the Dragon, Milly Alcock, πήρε τον πολυπόθητο ρόλο της Supergirl στο νέο κινηματογραφικό σύμπαν της DC με επικεφαλής τους James Gunn και Peter Safran, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Η Αυστραλή ηθοποιός, υποδύθηκε τη νεαρή πριγκίπισσα Rhaenyra Targaryen, στην πρώτη σεζόν του House of the Dragon από το HBO ενώ έχει εμφανιστεί και στις σειρές: Upright, Reckoning και The Gloaming.

Σύμφωνα με το Deadline, κέρδισε το ρόλο από την πρωταγωνίστρια της ταινίας CODA, Emilia Jones και από την Meg Donnelly, η οποία έχει δανείσει την φωνή της στον χαρακτήρα στις ταινίες κινουμένων σχεδίων της DC, Legion of Superheroes και Justice League: Crisis on Infinite Earths Part One.

Φήμες θέλουν το νέο Supergirl πριν πρωταγωνιστήσει στην ταινία Supergirl: Woman of Tomorrow να κάνει πρώτα την εμφάνισή της σε κάποιο άλλο πρότζεκτ ίσως στο Superman Legacy του James Gunn το οποίο ξεκινά τα γυρίσματα άμεσα.

"Αυτό είναι αλήθεια. Η Milly είναι μια τρομερά ταλαντούχα νεαρή ηθοποιός και είμαι απίστευτα ενθουσιασμένος που θα είναι μέρος του νέου σύμπαντος της DC", έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του στο Ιnstagram o James Gunn καλοσωρίζοντας την πρωταγωνίστρια.

"Την είδα για πρώτη φορά στο House of the Dragon, αλλά με εντυπωσίασε στις οντισιόν και στα δοκιμαστικά της για το Supergirl", πρόσθεσε.

Το Νοέμβριο έγινε γνωστό, ότι το σενάριο της ταινίας Woman of Tomorrow, έχει αναλάβει η θεατρική συγγραφέας 'Ana Nogueira ενώ θα είναι βασισμένο στη ομώνυμη σειρά κόμικς του Tom King και Bilquis Evely.


 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Ποια είναι η superhero ταινία που προκαλεί μαζικές αποχωρήσεις θεατών από τα πρώτα λεπτά-Είναι τόσο χάλια;

Οι πρώτες προβολές ενός νέου remake προκαλούν διχασμό στο κοινό. Η ακραία αισθητική του σοκάρει κάποιους, ενώ άλλοι το θεωρούν τολμηρή επιστροφή σε cult σινεμά.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Πρώτο trailer για το 28 Years Later: The Bone Temple - Επιστρέφει ο Cillian Murphy

Το πρώτο trailer του 28 Years Later: The Bone Temple είναι εδώ. Ο Ralph Fiennes επιστρέφει σε μια ζοφερή μετα-αποκαλυπτική Αγγλία, ενώ ο Cillian Murphy κάνει μια πολυαναμενόμενη cameo εμφάνιση.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Σταματήστε ό,τι κάνετε: Οι Radiohead ανακοίνωσαν περιοδεία, την πρώτη μετά από 7 χρόνια αποχής

Να μας συγχωρήσει κύριος Yorke για την προπολεμική φωτογραφία, αλλά αυτός κι η παρέα του μας είχαν συνδέσει με Κάιρο από το 2018 και μετά, οπότε πάλι καλά να λένε. Αναμένουμε νέο υλικό τώρα που ξαναβγαίνουν στον δρόμο, για να δημοσιεύουμε αναλόγως.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Όσα γνωρίζουμε για το sequel του The Thursday Murder Club στο Netflix

Για εμάς, δε θα έπρεπε να είναι ταινία, αλλά σειρά. Όπως και να έχει, επειδή το Netflix αποφασίζει και όχι εμείς, τουλάχιστον ας μας εγγυηθεί κάποιος ότι στη συνέχεια της ταινίας, θα ξαναδούμε τον Lucifer....εεε τον Tom Ellis εννοούμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μόλις ακούσαμε -και κολλήσαμε με- τα 2 ολοκαίνουργια τραγούδια των Spoon

Το καλοκαίρι υπήρξε πάρα πολύ παραγωγική περίοδος για τους Spoon, οι οποίοι, μετά το σοβαρό come back τους το 2022 έπειτα από 5 χρόνια δισκογραφικής αγρανάπαυσης, μοιάζουν ασταμάτητοι.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Ο Nicolas Cage υποδύεται τον Ιωσήφ στην ταινία ‘βιβλικού τρόμου’, The Carpenter's Son

Ο Nicolas Cage γίνεται Ιωσήφ και μας οδηγεί σε μια σκοτεινή ιστορία βιβλικού τρόμου. Το The Carpenter’s Son φέρνει την οικογένεια του Χριστού αντιμέτωπη με υπερφυσικές δυνάμεις.

Γραφει Παυλος Κρουστης