Ξέρουμε πού θα δεις το Poor Things αν δε θες να πας στον κινηματογράφο

H ταινία του Γιώργου Λάνθιμου, με τις 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, έρχεται σύντομα στην οθόνη του σπιτιού σου.

Γράφει: Esquire Editors 29 Φεβρουαρίου 2024

Με 11 υποψηφιότητες για Όσκαρ, συμπεριλαμβανομένου αυτού της "Καλύτερης Ταινίας", και 5 Βραβεία BAFTA (Α' Γυναικείος Ρόλος, Καλύτερος Σχεδιασμός Παραγωγής, Καλύτερα Κοστούμια, Καλύτερο Μακιγιάζ και Κομμώσεις και Καλύτερα Ειδικά Οπτικά Εφέ), σήμερα το Disney+ ανακοινώνει ότι η ταινία Poor Things του Γιώργου Λάνθιμου, θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στο Disney+ στην Ελλάδα στις 7 Μαρτίου. Μάθετε περισσότερα στο www.disneyplus.com.

Από τον σκηνοθέτη Γιώργο Λάνθιμο και σε παραγωγή της Emma Stone, έρχεται η απίστευτη ιστορία και εκπληκτική εξέλιξη της Bella Baxter (Emma Stone), μιας νεαρής γυναίκας που επανέφερε στη ζωή ο λαμπρός, αλλά ανορθόδοξος επιστήμονας δόκτωρ Godwin Baxter (Willem Dafoe). Υπό την αιγίδα του Baxter, η Bella διψά για μάθηση. Αναζητώντας την εμπειρία που της λείπει, το σκάει με τον Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), έναν επιτήδειο και διεφθαρμένο δικηγόρο, και ζει μια συναρπαστική περιπέτεια από ήπειρο σε ήπειρο. Απαλλαγμένη από τις προκαταλήψεις της εποχής της, η Bella εμμένει στον στόχο της να υπερασπιστεί την ισότητα και την ελευθερία.

Βασισμένη σε μυθιστόρημα

Bασισμένη στο μυθιστόρημα του Alasdair Gray, η ταινία είναι σε σενάριο του Tony McNamara, σηματοδοτώντας τη δεύτερη συνεργασία του Λάνθιμου και του McNamara, μετά την ταινία "Η Ευνοούμενη", η οποία είναι επίσης διαθέσιμη στο Disney+. Η ταινία Poor Things είναι μια παραγωγή των Ed Guiney, Andrew Lowe, Γιώργου Λάνθιμου και Emma Stone.

Το Disney+ διαθέτει πλήθος επιλογών γονικού ελέγχου, διασφαλίζοντας μια κατάλληλη εμπειρία θέασης για όλη την οικογένεια. Οι συνδρομητές μπορούν να θέσουν ηλικιακά όρια πρόσβασης σε περιεχόμενο για ενήλικες μέσα από τη δημιουργία προφίλ με προστασία PIN, αλλά και μέσα από τη Λειτουργία Junior, που διασφαλίζουν πως τα παιδιά θα έχουν πάντα πρόσβαση σε περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους.

Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

Ποια είναι η superhero ταινία που προκαλεί μαζικές αποχωρήσεις θεατών από τα πρώτα λεπτά-Είναι τόσο χάλια;

Οι πρώτες προβολές ενός νέου remake προκαλούν διχασμό στο κοινό. Η ακραία αισθητική του σοκάρει κάποιους, ενώ άλλοι το θεωρούν τολμηρή επιστροφή σε cult σινεμά.

Γραφει Τιμος Σαλαμες

Πρώτο trailer για το 28 Years Later: The Bone Temple - Επιστρέφει ο Cillian Murphy

Το πρώτο trailer του 28 Years Later: The Bone Temple είναι εδώ. Ο Ralph Fiennes επιστρέφει σε μια ζοφερή μετα-αποκαλυπτική Αγγλία, ενώ ο Cillian Murphy κάνει μια πολυαναμενόμενη cameo εμφάνιση.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Σταματήστε ό,τι κάνετε: Οι Radiohead ανακοίνωσαν περιοδεία, την πρώτη μετά από 7 χρόνια αποχής

Να μας συγχωρήσει κύριος Yorke για την προπολεμική φωτογραφία, αλλά αυτός κι η παρέα του μας είχαν συνδέσει με Κάιρο από το 2018 και μετά, οπότε πάλι καλά να λένε. Αναμένουμε νέο υλικό τώρα που ξαναβγαίνουν στον δρόμο, για να δημοσιεύουμε αναλόγως.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Όσα γνωρίζουμε για το sequel του The Thursday Murder Club στο Netflix

Για εμάς, δε θα έπρεπε να είναι ταινία, αλλά σειρά. Όπως και να έχει, επειδή το Netflix αποφασίζει και όχι εμείς, τουλάχιστον ας μας εγγυηθεί κάποιος ότι στη συνέχεια της ταινίας, θα ξαναδούμε τον Lucifer....εεε τον Tom Ellis εννοούμε.

Γραφει Νικη Κοντομηνα

Μόλις ακούσαμε -και κολλήσαμε με- τα 2 ολοκαίνουργια τραγούδια των Spoon

Το καλοκαίρι υπήρξε πάρα πολύ παραγωγική περίοδος για τους Spoon, οι οποίοι, μετά το σοβαρό come back τους το 2022 έπειτα από 5 χρόνια δισκογραφικής αγρανάπαυσης, μοιάζουν ασταμάτητοι.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Ο Nicolas Cage υποδύεται τον Ιωσήφ στην ταινία ‘βιβλικού τρόμου’, The Carpenter's Son

Ο Nicolas Cage γίνεται Ιωσήφ και μας οδηγεί σε μια σκοτεινή ιστορία βιβλικού τρόμου. Το The Carpenter’s Son φέρνει την οικογένεια του Χριστού αντιμέτωπη με υπερφυσικές δυνάμεις.

Γραφει Παυλος Κρουστης