Αγνή αμερικανική τρέλα στο trailer του Bad Times at the El Royale

Chris Hemsworth, Jon Hamm, Jeff Bridges και ατμόσφαιρα από Motel στη νέα ταινία του Drew Goddard.

Ας δούμε τα δεδομένα που έχουμε για τη νέα ταινία με τον πολλά υποσχόμενο τίτλο Bad Times at the El Royale: ένα μικρό ξενοδοχείο στη μέση του αμερικανικού πουθενά και διάφοροι περίεργοι επισκέπτες που στριμώχνουν τις προσωπικές τους ιστορίες ανάμεσα στους τέσσερις τοίχους του.

Ο σεναριογράφος του The Martian (2015) και σκηνοθέτης της θρίλερ επιτυχίας Cabin in the Woods (2012), Drew Goddard, έχει σκαρώσει ένα φιλμ που βασίζεται στο γνωστό σκηνοθετικό κόλπο που σου προαναφέραμε. Ένα τρικ που έχει χρησιμοποιήσει με μεγάλη επιτυχία πρόσφατα ο Quentin Tarantino στο The Hateful Eight αλλά και πληθώρα θρυλικών σκηνοθετών που κρίνουμε φρόνιμο να σου αναφέρουμε σε αυτό εδώ το άρθρο -γιατί δεν είναι αυτό το θέμα μας τώρα.

Στο θέμα τώρα, πέρα από τις ελπίδες που μας γεμίζει το trailer και η παρουσία του Drew Goddard στο τιμόνι αυτής της προσπάθειας, ένα άλλο μεγάλο ατού της ταινίας είναι και υπέρλαμπρο καστ: Jeff Bridges, Cynthia Erivo, Dakota Johnson, Jon Hamm, Cailee Spaeny, Lewis Pullman and Nick Offerman και ο Chris Hemsworth σε ρόλο έκπληξη.

Όπου ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι ακριβώς παριστάνει στις σκηνές που εμφανίζεται, αλλά παρόλο το ηλιόλουστο χαμόγελο που παρουσιάζει μοιάζει να τα βρίσκει λίγο σκούρα. Ή μάλλον, για να το πούμε πιο σωστά, φαίνεται σαν οι υπόλοιποι χαρακτήρες να τα βρίσκουν σκούρα μαζί του. Σε κάθε περίπτωση, περίεργοι χαρακτήρες σε περίεργο ξενοδοχείο και η δράση να εκτυλίσσεται γύρω από αυτά, είναι κάτι που το λες και πολύ αγαπημένο αμερικανικό σκηνικό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.