Ο Val Kilmer θα ντυθεί ξανά Iceman για τις ανάγκες του Top Gun 2

Ο κόσμος μας έγινε αμέσως καλύτερος με αυτό το νεό.

Γράφει: Γιώργος Ρομπόλας 14 Ιουνίου 2018

Κάθε καλή ιστορία πρέπει να έχειν τον καλό και τον κακό της. Να έχει την άσπρη και τη μαύρη πλευρά της, το γιν και το γιανγκ, την αιχμηρή και τη λεία πλευρά του μαχαιριού, τις δύο αντίθετες όψεις του ίδιου νομίσματος που αλληλοσυμπληρώνουν ιδανικά το παζλ.

Για αυτό και μας είχε φάει η ανησυχία πώς το νέο Top Gun μπορεί να έχει μια μεγάλη έλλειψη σε σχέση με το παλιό, το ορθόδοξο: να μη συμμετέχει ο Val Kilmer, γνωστός και ως Iceman στους διαδρόμους του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, ο μεγάλος αντίζηλους του θρυλικού Maverick (λέγε με Tom Cruise) με άλλα λόγια.

Ευτυχώς όμως η αγωνία μας έλαβε τέλος, όπως επιβεβαιώθηκε από σχετικό δημοσίευμα του Hollywood reporter. Και πώς αλλιώς θα γινόταν βέβαια, αφού Top Gun χωρίς Iceman θα ήταν ένα μισό Top Gun, ενώ Maverick χωρίς Iceman, κακά τα ψέματα, δεν γίνεται.

Ο Val Kilmer θα ντυθεί ξανά Iceman για τις ανάγκες του Top Gun 2

Ο "κακός" της πρώτης ταινίας, που στην τελευταία σκηνή φαίνεται να συμφιλιώνεται με τον πρωταγωνιστή, λες και πρόκειται να ξεκινήσουν ένα δυνατό bromance, έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό του sequel, για να συνεχίσουν από εκεί που άφησαν την ιστορία του 22 χρόνια πριν. Σε έναν κόσμο όμως που έχει πια αλλάξει -αφού τα πιο φονικά όπλα του πολεμικού ναυτικού δεν είναι οι πιλότοι αλλά τα drones, όπως έχουν αφήσει να εννοηθεί οι παραγωγοί της ταινίας σε σχέση με την πλοκή της.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Tv

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Αγνή αμερικανική τρέλα στο trailer του Bad Times at the El Royale

Chris Hemsworth, Jon Hamm, Jeff Bridges και ατμόσφαιρα από Motel στη νέα ταινία του Drew Goddard.

Η σκυλίσια ζωή του Liev Schreiber

Ο "Ray Donovan" έπρεπε να μεταμορφωθεί σε σκύλο για να μπει για πρώτη φορά στον weird indie κόσμο του Wes Anderson.