Ο Jake Gyllenhaal θέλει να γίνει Batman

"Αυτά τα πράγματα και αυτοί οι ρόλοι είναι κλασικοί...".

Γράφει: Esquire Editors 20 Μαρτίου 2024

Ο Jake Gyllenhaal αποκάλυψε ότι θα ήθελε πολύ να υποδυθεί τον Batman, αν του δινόταν η ευκαιρία, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Καθώς το κινηματογραφικό σύμπαν της DC με επικεφαλής τον Τζέιμς Γκαν αρχίζει να διαμορφώνεται, οι ηθοποιοί για αρκετούς ρόλους υπερήρωων έχουν επιλεγεί, όπως για τον Superman, το Supergirl και τον Lex Luthor. Ωστόσο η αναζήτηση ηθοποιού για έναν ήρωα, τον Batman/Bruce Wayne συνεχίζεται.

Ο μόνιμος υποψήφιος για να υποδυθεί τον Batman, όποτε είναι διαθέσιμος ο ρόλος, ο Jake Gyllenhaal ρωτήθηκε πρόσφατα για το ενδεχόμενο να εμφανιστεί στο Σύμπαν της DC ως "Caped Crusader".

"Είναι ένας κλασικός [ρόλος]. Είναι τιμή. Μιλάμε για ρόλους που έχουν υποδυθεί άλλοι απίστευτοι ηθοποιοί στο παρελθόν…", δήλωσε ο Jake Gyllenhaal στο screen rant.

"Θα υποδυθώ τον Ιάγο στον Οθέλλο με τον Denzel Washington και σκέφτομαι την ιστορία των ηθοποιών που έπαιξαν αυτόν τον ρόλο διαχρονικά και με τρομάζει αυτό. Αυτό είναι λοιπόν το πρώτο επίπεδο. Σε αυτό δουλεύω αυτή τη στιγμή. Αλλά φυσικά. Θα ήταν πάντα τιμή. Αυτά τα πράγματα και αυτοί οι ρόλοι είναι κλασικοί", υπογράμμισε.

Ο Gyllenhaal έχει συνδεθεί με τον Bruce Wayne/Batman από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, όταν ανακοινώθηκε ότι ο Christopher Nolan θα διασκεύαζε τον Batman για τον κινηματογράφο, για την Τριλογία του Σκοτεινού Ιππότη. Ο Gyllenhaal σύμφωνα με το Deadline Hollywood, είχε περάσει από οντισιόν για τον ρόλο και θεωρήθηκε ότι ήταν κορυφαίος υποψήφιος, αλλά τελικά έχασε από τον Christian Bale. 

Το όνομά του συνδέθηκε ξανά με τον υπερήρωα το 2017, όταν ο Ματ Ριβς άρχισε να αναζητά ηθοποιούς για την ταινία The Batman, αλλά τελικά επιλέχθηκε ο Robert Pattinson.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο χαρισματικός Gary Oldman και οι σκοτεινοί δαίμονες της ζωής του

Φρικτές αναμνήσεις, κακοποίηση και πολύ αλκοόλ καταδυναστεύσαν για χρόνια τον Gary Oldman.

Γιατί η stalker του Baby Reindeer υπέγραφε σα να έχει iPhone;

Ένας ψυχολόγος εξηγεί για ποιο λόγο η Martha πληκτρολογούσε συνεχώς το μήνυμα 'Στάλθηκε από το iPhone μου'.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Το 'Μην Ανοίγεις Την Πόρτα" των Unboxholics έχει τέλεια μουσική

Τίποτα δεν είναι τυχαίο, καθότι η Kid Moxie υπογράφει το EP με τίτλο CLose To You.

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης