Scoop, οι τρεις γυναίκες πίσω από την ιστορική συνέντευξη του πρίγκιπα Andrew

Η αποκλειστική συνέντευξη που εξασφάλισε το BBC το 2019 αναβιώνει μέσα από το Scoop του Netflix.

Γράφει: Esquire Editors 25 Μαρτίου 2024

"Μια τηλεοπτική ώρα μπορεί να αλλάξει τα πάντα" ακούγεται να λέει η Billie Piper στο trailer της ταινίας Scoop. Πρόκειται για τη νέα παραγωγή του Netflix που κάνει πρεμιέρα στις 5 Απριλίου και βασίζεται σε αληθινά γεγονότα. Συγκεκριμένα στην πολυσυζητημένη συνέντευξη που έδωσε ο πρίγκιπας Andrew το 2019 στην εκπομπή του BBC Newsnight και τη δημοσιογράφο Emily Maitlis. Κατά τη διάρκειά της ο Βρετανός πρίγκιπας αποκάλυψε τη σχέση του με τον καταδικασμένο για σεξουαλικά εγκλήματα Jeffrey Epstein. Μετά την προβολή της και το σκάνδαλο που προκλήθηκε, ο απόηχος του οποίου υπάρχει και σήμερα, αναγκάστηκε να ανακοινώσει ότι αποσύρεται από τα επίσημα καθήκοντά του. 

Τους δύο κεντρικούς ρόλους της ταινίας, του πρίγκιπα και της δημοσιογράφου, υποδύονται οι Rufus Sewell και η Gillian Anderson με όλους να μιλούν για εκπληκτική ομοιότητα των ηθοποιών με τους αληθινούς χαρακτήρες. Τη σκηνοθεσία της ταινίας υπογράφει ο βραβευμένος με BAFTA Philip Martin και το σενάριο οι Peter Moffat και Geoff Bussetil οι οποίοι βασίζονται σε ομότιτλο βιβλίο της Sam McAlister. Η υπεύθυνη καλεσμένων του BBC ήταν εκείνη που κατάφερε να εξασφαλίσει την αποκλειστική συνέντευξη για το δίκτυο.

Η συνέχεια στο MadameFigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε τη ζωή του βιβλίο

Η αυτοβιογραφία του με τίτλο "Αρχηγός – Η δική μου αλήθεια" μόλις κυκλοφόρησε.

Ο Ryan Gosling είναι γεννημένος κασκαντέρ

Λίγο πριν την πρεμιέρα του The Fall Guy (Ο Κασκαντέρ) στη μεγάλη οθόνη, εξασφαλίσαμε αποκλειστικές δηλώσεις του δημοφιλούς ηθοποιού για την ταινία, τη συνεργασία του με τον David Leitch και φυσικά, τις πραγματικά εντυπωσιακές σκηνές.

Γραφει Ραφαελλα Ραλλη

Double Booked, το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Adam Scott

Το Double Booked είναι ένα συναρπαστικό θρίλερ εκδίκησης, γεμάτο ανατροπές...

Το Confidenza του Daniele Lucchetti έχει 'για πρωινό' πολλά θρίλερ εκεί έξω

Οι άβολες αλήθειες και η τροφή για σκέψη σε σχέση με την ηθική και την αλήθεια ποτέ δεν ήταν εύκολες.

Γραφει Γιαννης Σπανος