Ο Ewan McGregor είναι ο Danny Torrence στο σίκουελ της "Λάμψης"

Θα κρατά το ρόλο του γιου του τρελαμένου Jack Nicholson, σε μεγαλύτερη ηλικία.

38 χρόνια πριν είχαμε την "Λάμψη"

1980 και ο Stanley Kubrick μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη "Λάμψη" του Stephen King, που έμελλε να γίνει ένα από τα πιο εμβληματικά horror movies στην ιστορία του κινηματογράφου. Ο Jack Nicholson σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας κρατούσε το ρόλο του Jack Torrance, ενός συγγραφέα που προκειμένου να βρει έμπνευση για το νέο του βιβλίο αναλαμβάνει με την οικογένειά του τη συντήρηση ενός χειμερινού θέρετρου, το οποίο θα αποτελέσει τελικά την πηγή του κακού και της τρέλας του.

38 χρόνια μετά έχουμε τον Doctor Sleep

Μετά την μεταφορά του Gerald’s Game στο Netflix, ο Mike Flanagan αναλαμβάνει να γυρίσει σε ταινία το σίκουελ της θρυλικής "Λάμψης", το μυθιστόρημα του King, Doctor Sleep (Δόκτωρ Ύπνος) σε παραγωγή της Warner Bros. Και όπως έγινε γνωστό, τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει ο Ewan McGregor. Ο σταρ του Trainspotting θα υποδυθεί τον γιο του τρελαμένου Jack Nicholson, Danny Torrance.

Ο Ewan McGregor είναι ο Danny Torrence στο σίκουελ της "Λάμψης"

Η δράση της ταινίας θα τοποθετείται μερικές δεκαετίες μετά τα γεγονότα της "Λάμψης", όταν ο Danny είναι πλέον 40 ετών, αλκοολικός και στοιχειωμένος ακόμα από τα όσα τραγικά συνέβησαν στον πατέρα του και την οικογένειά του. Ωστόσο, η γνωριμία του με ένα 12χρονο κορίτσι θα αλλάξει άρδην τη ζωή του, καθώς θα κληθεί να το σώσει από μια συμμορία παραφυσικών δολοφόνων.

Το Doctor Sleep αναμένεται να προβληθεί στις αίθουσες το 2020. Μέχρι τότε, μπορείς να βουτήξεις στο ζοφερό λογοτεχνικό σύμπαν του Stephen King μέσα από την τηλεοπτική σειρά Castle Rock, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στο Hulu στις 25 Ιουλίου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Arnold Schwarzenegger και Danny DeVito μαζί σε ταινία, ένα μίνι έπος έρχεται

"Θέλουμε πραγματικά να δουλέψουμε μαζί και το συζητάμε εδώ και αρκετό καιρό...".

Στο The Ritual, Al Pacino και Dan Stevens τα βάζουν με θεούς και δαίμονες

Είμαστε πολύ περίεργοι να τους δούμε να υποδύονται ιερείς.

Στο άλμπουμ Songwriter, θα ακούσουμε τραγούδια του Johnny Cash από το 1993

Τα εν λόγω τραγούδια ηχογραφήθηκαν από τον τραγουδιστή της κάντρι στα LSI Studios, μια δεκαετία πριν από το θάνατό του σε ηλικία 71 ετών.

Τι είναι αλήθεια και τι ψέμα στο Baby Reindeer

Η σειρά του Netflix μπορεί να βασίζεται στην πραγματική εμπειρία του Richard Gadd, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία μυθοπλασίας. Εμείς τα εντοπίσαμε για σένα.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η συνάντηση Steve Carell και John Krasinski είναι το reunion που χρειαζόμασταν

Οι πρωταγωνιστές του The Office βρέθηκαν μαζί στο τέλειο βίντεο που βλέπεις εντός.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Έτσι θα τιμήσουν τα 'Φιλαράκια' την επέτειο των 20 χρόνων

Τον Απίλιο του 2021, οι έξι πρωταγωνιστές των Friends έφτασαν στo studio της Warner Bros. στο Λος Άντζελες για να γυρίσουν το πολυαναμενόμενο reunion της τηλεοπτικής παρέας.