Μοιάζει ο Jeremy Allen White τόσο με τον Bruce Springsteen ώστε να τον υποδυθεί στον κινηματογράφο;

Κι όμως, ο πρωταγωνιστής του The Bear βρίσκεται σε συζητήσεις για να ενσαρκώσει το "Αφεντικό".

Γράφει: Esquire Editors 27 Μαρτίου 2024

O Jeremy Allen White βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον Bruce Springsteen στην επερχόμενη ταινία με προσωρινό τίτλο Deliver Me From Nowhere, όπως επιβεβαίωσε το Variety και όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Το νέο έργο θα επικεντρωθεί στην περίοδο που δημιούργησε το άλμπουμ Nebraska σε σενάριο Σκοτ Κούπερ, ο οποίος είναι και ο επικρατέστερος για να αναλάβει τη σκηνοθεσία.

Την παραγωγή θα αναλάβουν οι Έρικ Ρόμπινσον και Έλεν Γκόλντσμιθ-Βάιν της Gotham Group, καθώς και ο πρώην πρόεδρος του Netflix Scott Stuber. Είναι το πρώτο πρότζεκτ που αναλαμβάνει μετά την αποχώρησή του από την πλατφόρμα. Η A24 βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις για να αναλάβει την ταινία η οποία θα βασίζεται στο βιβλίο του Warren Zanes Deliver Me From Nowhere: The Making of Bruce Springsteen's Nebraska που κυκλοφόρησε τον περασμένο χρόνο.

Θα ακολουθήσει το "Αφεντικό" στο ταξίδι δημιουργίας του έκτου στούντιο άλμπουμ του, μια σκοτεινή, απογυμνωμένη συλλογή τραγουδιών σε μία ιδιαίτερη προσωπική περίοδο για τον τραγουδιστή. Ηχογραφήθηκε στο υπνοδωμάτιό του στο Colts Neck του Νιου Τζέρσεϊ σε ένα τετρακάναλο κασετόφωνο μερικά χρόνια προτού κυκλοφορήσει με την E Street Band το "Born in the U.S.A". Ήταν έντονα επηρεασμένος από την ταινία του Terrence Malick "Badlands", ενώ σήμερα εκτιμά ότι το συγκεκριμένο άλμπουμ είναι η καλύτερη δουλειά του.

Λίγες ώρες νωρίτερα ανακοινώθηκε ότι ο ο θρύλος της αμερικανικής ροκ θα γράψει ιστορία ως ο πρώτος διεθνής τραγουδοποιός που εισάγεται στην βρετανική Aκαδημία "The Ivors Academy".

Θα γίνει το 27ο μέλος της ανάμεσα σε σπουδαίους τραγουδοποιούς όπως ο Σερ Πολ ΜακΚάρτνεϊ και ο Πίτερ Γκάμπριελ. Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου στο Grosvenor House του Λονδίνου, αναφέρει ο Guardian.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος