Caught Stealing, ένα συναρπαστικό θρίλερ με τον Austin Butler

Η σκηνοθεσία ανήκει στον μετρ του είδους, Darren Aronofsky.

Γράφει: Esquire Editors 28 Μαρτίου 2024

Μετά από ένα δυνατό ξεκίνημα για το 2024 με το "Masters of the Air" και την ταινία "Dune Part 2", ο υποψήφιος για Όσκαρ Austin Butler θα πρωταγωνιστήσει στο αστυνομικό θρίλερ, Caught Stealing σε σκηνοθεσία Darren Aronofsky, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η νέα παραγωγή της Sony Pictures θα είναι βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Charlie Huston ο οποίος θα αναλάβει και τη διασκευή, αναφέρει το Deadline.

"Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τους παλιούς μου φίλους στη Sony Pictures για να ζωντανέψουμε το γεμάτο αδρεναλίνη τρενάκι του Τσάρλι. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω με τον Όστιν και την οικογένεια των κινηματογραφιστών μου στη Νέα Υόρκη", δήλωσε ο υποψήφιος για Όσκαρ σκηνοθέτης ο οποίος θα αναλάβει και την παραγωγή μέσω της Protozoa Pictures.

Το Caught Stealing θα επικεντρωθεί στον Χανκ Τόμπσον, έναν πρώην παίκτη του μπέιζμπολ και στον άγριο αγώνα επιβίωσής του στον υπόκοσμο της Νέας Υόρκης τη δεκαετία του '90.

Παράλληλα, ο Aronofsky ετοιμάζει με την εταιρία παραγωγής A24 ταινία για την ζωή του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία Elon Musk, βασισμένη στη βιογραφία του Walter Isaacson.


 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος