
Margot Robbie και Olivia Wilde μαζί σε ταινία, σύμπαν σε ευχαριστούμε
Η Avengelyne, ο χαρακτήρας του κόμικ που γίνεται ταινία, έχει δημιουργηθεί από τον "μπαμπά" του Deadpool.
Η Olivia Wilde, η Margot Robbie και ο παραγωγός του X-Men, Simon Kinberg, συνεργάζονται για να μεταφέρουν τον χαρακτήρα κόμικ, Avengelyne, στη μεγάλη οθόνη.
Η Wilde, γνωστή για τη δουλειά στις ταινίες Booksmart και Don't Worry Darling, θα αναλάβει τη σκηνοθεσία του project. Από την άλλη, η εταιρεία LuckyChap της Robbie, μαζί με τους συνεργάτες της, Tom Ackerley και Josie McNamara, θα αναλάβει την παραγωγή της ταινίας μαζί με τον Kinberg.
Olivia Wilde to direct a film adaptation of comic book series ‘AVENGELYNE’ with Margot Robbie producing.
— Film Updates (@FilmUpdates) April 4, 2024
(https://t.co/fTi1NSKvyW) pic.twitter.com/PzGWUyXKgb
Από τον συνδημιουργό του Deadpool
Η κινηματογραφική μεταφορά του Avengelyne, του κόμικ που δημιουργήθηκε από τον Rob Liefeld, συνδημιουργό του Deadpool, στοχεύει να βρει το "σπίτι" της είτε σε κάποιο στούντιο ή σε υπηρεσίες streaming μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Η Avengelyne είναι ένας άγγελος που πολεμά ενάντια σε σατανικές δυνάμεις και αντιμετωπίζει δαίμονες και τέρατα. Παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από τον Liefeld το 1995.
Προηγούμενες προσπάθειες να μεταφερθεί η Avengelyne στη μεγάλη οθόνη έπεσαν στο κενό, με την Gina Carano και τον σκηνοθέτη Akiva Goldsman να δεσμεύονται το 2013 και το 2016, αντίστοιχα.
Οι ταινίες της LuckyChap
Η LuckyChap, μετά την πιο επιτυχημένη ταινία του 2023, το Barbie, με τις οκτώ υποψηφιότητες για Όσκαρ, συνεχίζει το σερί της με την επερχόμενη χριστουγεννιάτικη κωμωδία, Naughty, της Wilde για την Universal Pictures. Το ρεπερτόριο της εταιρείας παραγωγής περιλαμβάνει επίσης το βραβευμένο με Όσκαρ, I, Tonya, καθώς και τις αναγνωρισμένες ταινίες Promising Young Woman και Saltburn της Emerald Fennell.
Πρόσφατα, η LuckyChap εξασφάλισε τα δικαιώματα της επιτυχίας του Sundance, My Old Ass, πουλώντας το στην Amazon MGM Studios έναντι 15 εκατομμυρίων δολαρίων.
Ακολούθησε το Esquire στο Facebook, το Twitter και το Instagram.
Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις
Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr
Τρομάξαμε να γνωρίσουμε τη Sydney Sweeney ως πυγμάχο στην ταινία Christy - Πότε βγαίνει στους κινηματογράφους
Κάτι είχε πάρει το μάτι μας, όμως τώρα που έχουμε στα χέρια μας όλες τις φωτογραφίες, μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι πρόκειται για κανονικότατο extreme make over, που ούτε που θα μας περνούσε από το μυαλό ως ενδεχόμενο...
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΟι 10 δημοφιλέστερες σειρές αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με τους χρήστες του IMDb
Οι τηλεοπτικές σειρές έχουν πάρει φωτιά και αυτήν τη στιγμή οι θεατές έχουν "κολλήσει" με δέκα shows που εμφανίζονται ξανά και ξανά σε λίστες. Από πολιτικά θρίλερ μέχρι σειρές αγωνίας και τρόμου, οι επιλογές είναι πολλές και ποιοτικές.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΑν θες να ζήσεις μία 'Δεύτερη Ζωή', τότε θα ταυτιστείς απόλυτα με το Παιδί Τραύμα
Το δεύτερο single "Δεύτερη Ζωή" από τον ομώνυμο δίσκο μόλις κυκλοφόρησε και στο βίντεο κλιπ που σκηνοθέτησε ο Βασίλης Κεχαγιάς, βλέπουμε μία πολύ δημοφιλή ηθοποιό της νέας γενιάς.
Γραφει Ραφαελλα Ραλλη'Βοήθεια!': O Sam Raimi επιστρέφει στον τρόμο με τη νέα του ταινία - Πρωταγωνιστεί η Rachel McAdams
Ο Sam Raimi επιστρέφει εκεί όπου ξεκίνησε: στον τρόμο. Στο Send Help, η Rachel McAdams και ο Dylan O’Brien παλεύουν για την επιβίωσή τους σε ένα νησί που αποδεικνύεται πιο εφιαλτικό απ’ όσο φαίνεται.
Γραφει Παυλος ΚρουστηςΑυτές είναι οι ελληνικές ταινίες του 66ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης
32 μεγάλου μήκους και 30 μικρού μήκους ελληνικές ταινίες θα προβληθούν στη φετινή διοργάνωση εκ των οποίων οι 29 είναι σε πρώτη προβολή, ενώ 9 συμμετέχουν στα διεθνή διαγωνιστικά τμήματα του Φεστιβάλ.
Γραφει Ραφαελλα ΡαλληΑυτό είναι το πιο δημοφιλές τραγούδι των '60s
Η δεκαετία του '60 είχε το soundtrack της και πρόκειται για ένα κομμάτι που κυριάρχησε στα charts για εννέα εβδομάδες και έγινε το πιο "διάσημο" της εποχής. Στοιχηματίζουμε ότι δε θα το βρεις.
Γραφει Νικη Κοντομηνα