O Sacha Baron Cohen άφησε υπονοούμενα πώς ετοιμάζει ταινία για τον Trump

Η αμερικανική επέτειος της 4ης Ιουλίου έγινε αμέσως καλύτερη.

Μπορεί οι περισσότεροι Αμερικανοί να γιόρτασαν τη χτεσινή εθνική τους εορτή με βεγγαλικά, cocktails και steaks, όμως για αρκετές χιλιάδες από αυτούς υπήρχε ένα άλλο πιο χαρμόσυνο νέο. Ο Sacha Baron Cohen, πιο γνωστός ως Ali G, γνωστότερος ως Borat, με ένα tweet άφησε να εννοηθεί ότι ετοιμάζει μια ταινία για τον Donald Trump. Μάλλον.

Στο βίντεο που το συνοδεύει βλέπουμε τον έξαλλο Πλανητάρχη να δηλώνει πώς θα ήθελε ο ηθοποιός να καταλήξει στο νοσοκομείο από τις μπουνιές. Αυτό πριν τον συμβουλέψει να πάει σχολείο, για να μάθει το πώς είναι να είναι κάποιος πραγματικά αστείος. Στο τέλος, βλέπουμε το πρόσωπο του κωμικού να περνά από την οθόνη, και μια στάμπα από το Trump University να επιβεβαιώνει ότι φρόντισε να εκπαιδευτεί στις μεθόδους του χιούμορ.

Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για το τι ακριβώς ετοιμάζει αυτός ο ιδιοφυής τύπος. Είναι όμως από τις περιπτώσεις όπου ο καπνός μοιάζει να έχει και φωτιά.

Άλλωστε δε θα είναι η πρώτη φορά που καταπιάνεται με τον Donald Trump, αρκετά χρόνια πριν είχαν εμφανιστεί μαζί σε βίντεο του Ali G, με τα παρακάτω αποτελέσματα.

Το μόνο που μένει, τελικά, είναι να παρακολουθήσουμε στενά το twitter του Cohen με την ελπίδα να επιβεβαιώσουμε την πολύ ευχάριστη υποψία. Και, μετά, να περιμένουμε την απάντηση του Πλανητάρχη -στα social media κι όχι μόνο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.