Ο Idris Elba θα είναι ο αντίπαλος του The Rock στο spin-off του Fast and Furious

Ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη θέση.

Μπορεί να έχουμε χάσει το μέτρημα με τα Fast and Furious, ένα διαφορετικό spin-off όμως είναι πάντα ευπρόσδεκτο, ιδιαίτερα όταν δεν επικεντρώνεται στην κλασική ιστορία αλλά σε δύο uber-cool περιφερειακούς χαρακτήρες. Ο Dwayne Johnson είναι ο Luke Hobbs και ο Jason Statham o Dechard Shaw, o πρώην άσπονδος εχθρός και νυν κολλητός του στο Hobbs and Shaw.

Τι μας έλειπε λοιπόν; Όπως σε κάθε περιπέτεια, κάποιος που θα κάνει τον "κακό". Οι παραγωγοί βρήκαν τη λύση στο πρόσωπο του τρισμέγιστου Idris Elba, κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε παραπάνω. Στα υπόλοιπα credits, βρίσκουμε τον David Leitch στο τιμόνι της σκηνοθεσίας και τον Chris Morgan στο σενάριο. Μαζί θα προσπαθήσουν να βγάλουν λίγη από εκείνη τη χημεία που έχει κάνει τόσο αγαπημένο το δίδυμο Rock-Statham στο κοινό από την έβδομη ταινία και μετά, ενώ η προσθήκη του Big Driis τους λύνει πραγματικά τα χέρια.

Ο πολυάσχολος Βρετανός έρχεται να μπει σε ένα κλίμα που έχει διαμορφωθεί ήδη από τα προηγούμενα Fast and Furious: πολύ δράση, πολύ χιούμορ, πολύ bromance και ελάχιστη διάθεση για προβληματισμό και κοινωνικά μηνύματα. Ότι ακριβώς χρειάζεται δηλαδή μια ωραία βραδιά με ποπ-κορν.

Ο Idris Elba θα είναι ο αντίπαλος του The Rock στο spin-off του Fast and Furious

Το spin-off προβλέπεται να βγαίνει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2019. Κάτι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε πότε θα προλάβει τα γυρίσματα ο "κακός" της ταινίας, αφού πρακτικά πρωταγωνιστεί σε νέα ταινία κάθε δύο μήνες. Από την άλλη πάλι, η πολύ δουλειά δεν ήταν κάτι που τρόμαξε τον Idris Elba ποτέ, και δε νομίζουμε να το κάνει τώρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.