Ο Idris Elba θα είναι ο αντίπαλος του The Rock στο spin-off του Fast and Furious

Ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη θέση.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 06 Ιουλίου 2018

Μπορεί να έχουμε χάσει το μέτρημα με τα Fast and Furious, ένα διαφορετικό spin-off όμως είναι πάντα ευπρόσδεκτο, ιδιαίτερα όταν δεν επικεντρώνεται στην κλασική ιστορία αλλά σε δύο uber-cool περιφερειακούς χαρακτήρες. Ο Dwayne Johnson είναι ο Luke Hobbs και ο Jason Statham o Dechard Shaw, o πρώην άσπονδος εχθρός και νυν κολλητός του στο Hobbs and Shaw.

Τι μας έλειπε λοιπόν; Όπως σε κάθε περιπέτεια, κάποιος που θα κάνει τον "κακό". Οι παραγωγοί βρήκαν τη λύση στο πρόσωπο του τρισμέγιστου Idris Elba, κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε παραπάνω. Στα υπόλοιπα credits, βρίσκουμε τον David Leitch στο τιμόνι της σκηνοθεσίας και τον Chris Morgan στο σενάριο. Μαζί θα προσπαθήσουν να βγάλουν λίγη από εκείνη τη χημεία που έχει κάνει τόσο αγαπημένο το δίδυμο Rock-Statham στο κοινό από την έβδομη ταινία και μετά, ενώ η προσθήκη του Big Driis τους λύνει πραγματικά τα χέρια.

Ο πολυάσχολος Βρετανός έρχεται να μπει σε ένα κλίμα που έχει διαμορφωθεί ήδη από τα προηγούμενα Fast and Furious: πολύ δράση, πολύ χιούμορ, πολύ bromance και ελάχιστη διάθεση για προβληματισμό και κοινωνικά μηνύματα. Ότι ακριβώς χρειάζεται δηλαδή μια ωραία βραδιά με ποπ-κορν.

Ο Idris Elba θα είναι ο αντίπαλος του The Rock στο spin-off του Fast and Furious

Το spin-off προβλέπεται να βγαίνει στις αίθουσες τον Ιούλιο του 2019. Κάτι που μας κάνει να αναρωτιόμαστε πότε θα προλάβει τα γυρίσματα ο "κακός" της ταινίας, αφού πρακτικά πρωταγωνιστεί σε νέα ταινία κάθε δύο μήνες. Από την άλλη πάλι, η πολύ δουλειά δεν ήταν κάτι που τρόμαξε τον Idris Elba ποτέ, και δε νομίζουμε να το κάνει τώρα.

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Tv

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Οι ταινίες που θα δούμε το καλοκαίρι και δεν είναι blockbusters

Το C' est la vie, που άνοιξε χτες στις αίθουσες και 6 ακόμη anti-popcorn movies.

Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για το Top Gun 2

Ray-Ban, μαχητικά αεροσκάφη και νοσταλγία στο φουλ.