Ο νεκρός Han Solo μπορεί να επιστρέψει στο Episode IX του Star Wars

Η θεωρία που έχει βάλει φωτιά στο μυαλό των fans.

Ζητάμε συγγνώμη για το spoiler που σου κάνουμε, σε περίπτωση που δεν έχεις δει το Episode VII του Star Wars, αλλά αν δεν το έχεις κάνει μέχρι σήμερα τότε σίγουρα δεν είσαι πιστός οπαδός του franchise, οπότε δεν στεναχωριόμαστε ιδιαίτερα για αυτό.

Ναι, ο Han Solo είναι νεκρός από το 2015 και από τότε μέχρι σήμερα δεν έχει περάσει μια μέρα για τους οπαδούς χωρίς να σκεφτούν πώς θα ήταν να βρίσκεται ακόμα στη ζωή.

Πρώτος πρώτος ο διάσημος κωμικός Kevin Smith, γνωστός και για τα Star Wars αισθήματα που τρέφει, έχει βουτήξει πολλές φορές σε nerd ιντερνετικές συζητήσεις (δίχως αύριο) για το μέλλον αυτού του γαλαξία που βρίσκεται πολύ πολύ μακριά από εδώ. Αυτή την φορά όμως έφερε πολύ χαρμόσυνα νέα που έχουν κάνει το διαδίκτυο να βουίζει. Με αφορμή την επιστροφή του Lando Calrissian (Billy Dee Williams) από τον κόσμο των νεκρών στο Episode IX, υποστηρίζει πώς κάτι αντίστοιχο μπορεί να γίνει και για τον αγαπημένο Han Solo.

Επειδή όμως η αγάπη -και η εμμονή- του Kevin Smith με τον Πόλεμο των Άστρων είναι τέτοια που ίσως δεν του επιτρέπει να βλέπει καθαρά, αναζητήσαμε μια περισσότερο επιστημονική προσέγγιση σε αυτήν την πολύ ωραία προοπτική. Την βρήκαμε σε μια ανάλυση από μια συγγραφέα και δημοσιογράφο, που ειδικεύεται στην nerd κουλτούρα. Η Donna Dickens αναφέρει συγκεκριμένα: 

Όταν πια αποφάσισαν να πυροβολήσουν, αντί να το κάνουν από τη μία άκρη του γαλαξία στην άλλη, το έκαναν μέσα από τον χώρο και τον χρόνο

"H σκοτεινή ύλη τροφοδοτούσε την βάση Starkiller, πριν αυτή ξεκινήσει να "στραγγίζει" έναν ήλιο. Ένα από τα αινίγματα του The Force Awakes ήταν ακριβώς αυτό: πώς λειτουργούσε η βάση; Στράγγιζε τον έναν ήλιο μετά τον άλλο και προχωρούσε; Πώς κατάφερνε να στείλει μια φονική ακτίδα λέιζερ από τη μία άκρη του γαλαξία στην άλλη σε πραγματικό χρόνο; Γιατί μετατράπηκε και η ίδια σε έναν ήλιο στο τέλος -πέρα από την προφανή μεταφορά της νίκης του φωτός επί του σκοταδιού; Από ότι φαίνεται, δεν ήταν ποτέ στη λογική του μηχανισμού να τροφοδοτηθεί από τους ήλιους που κατάπινε. Η Αυτοκρατορία έμπλεξε με πράγματα που δεν καταλάβαινε, με αποτέλεσμα να συσσωρεύει σκοτεινή ύλη για να πυροδοτήσει το όπλο της. Όταν πια αποφάσισαν να πυροβολήσουν, αντί να το κάνουν από τη μία άκρη του γαλαξία στην άλλη, το έκαναν επί της ουσίας μέσα από τον χώρο και τον χρόνο. Το αποτέλεσμα το είδαμε στις οθόνες μας, η βάση μετατράπηκε σε ένα μικρό ήλιο".

Επειδή δεν είμαστε αστροφυσικοί, δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ή να απορρίψουμε τη συγκεκριμένη θεωρία (συνωμοσίας), μπορούμε όμως να κρατήσουμε το γεγονός πώς με έναν περίεργο τρόπο έχουμε δει ξανά ταξίδια στον χρόνο στα πλαίσια του Πόλεμου των Άστρων.

Ο νεκρός Han Solo μπορεί να επιστρέψει στο Episode IX του Star Wars

Ο χωροχρόνος είναι σχετικός από ότι φαίνεται, ή μάλλον αρκετά σχετικός για να ελπίζουμε σε μία επιστροφή του Han Solo -ακόμα και με τη βοήθεια του γνωστού πάντα τρικ, που λέγεται time travel στα βιβλία επιστημονικής φαντασίας.

Πηγή: Esquire US

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Κλείνουν οριστικά οι κινηματογράφοι Πάλας και Αλεξάνδρα;

Δυσοίωνες ειδήσεις που αφορούν δύο ιστορικές αίθουσες της Αθήνας θορύβησαν τους κατοίκους της πόλης τελευταία με τα δεδομένα, ωστόσο, να μην είναι τελεσίδικα.

Η αληθινή ιστορία πίσω από το The Sympathizer του HBO

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο με Πούλιτζερ μυθιστόρημα του Βιετναμεζο-αμερικανού, Viet Thanh Nguyen.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ το Mezzanine των Massive Attack

Το magnum opus της κολεκτίβας από το Μπρίστολ γίνεται σήμερα 26 χρονών!

Στον φανταστικό κόσμο της Kandè ζουν πλάσματα σκοτεινά

Το video clip του νέου της single Fury of War έχει κάτι μεταφυσικό.

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.