Ο Tom Hardy μόλις παρομοίασε τον Venom με παιδικό καρτούν

Είναι δύσκολο καμιά φορά να ακολουθήσεις την σκέψη του.

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο πράγμα που είχαμε στο μυαλό μας για τον Venom είναι ο χαρακτηρισμός "τραγικός κλόουν". Αφού όμως το δήλωσε ο Tom Hardy σε συνέντευξή στο Entertainment Weekly, εμάς μας φτάνει και μας περισσεύει. Άλλωστε, ποτέ δεν θα διαφωνούσαμε με τον Tom.

Το πράγμα όμως κάπου ξέφυγε όταν παρομοίασε τον διπολικό villain που θα υποδυθεί με το παιδικό καρτούν The Ren & Stimpy Show. Τώρα επειδή πιθανόν να μην έχεις ιδέα τι ακριβώς είναι αυτό, να σε ενημερώσουμε ότι πρόκειται για τις περιπέτειες ενός ψυχολογικά ανισόρροπου τσιουάουα και μιας καλοπροαίρετης γάτας. Ναι, το ξέρουμε ότι δεν βγάζει πολύ νόημα, απλά για να υποστηρίξουμε τον Hardy να πούμε ότι το συγκεκριμένο κινούμενο σχέδιο πολλές φορές έχει κατηγορηθεί ότι καταπιάνεται με προβλήματα που αποδίδονται στην ενήλικη ψυχολογία. Δεν το λες κι ακριβώς παιδικό δηλαδή.

Ο Tom Hardy μόλις παρομοίασε τον Venom με παιδικό καρτούν

"Είναι λίγο σαν τον Ren και τον Stimpy, κατάλαβες; Βγάζουν διαφορετικούς ήχους" δήλωσε χαρακτηριστικά, αφήνοντας λίγο με ανοιχτό το στόμα τον δημοσιογράφο, ο διάσημος ηθοποιός. Στη συνέχεια εξήγησε πώς η σχέση του Eddie Brock με το σκοτεινό alter ego του Venom διαφέρει από αυτά που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο υπερηρωικό σύμπαν. Δεν πρόκειται για δύο οντότητες ξεχωριστές και αυθύπαρκτες μέσα στο ίδιο σώμα, αλλά αντίθετα βρίσκονται σε μια συμβιωτική σχέση μόνιμης πάλης μεταξύ τους.

Bρίσκω αστείο το στοιχείο του τραγικού κλόουν

"Υπάρχει το στοιχείο του τραγικού κλόουν, το οποίο βρίσκω αστείο και σε απόλυτη αρμονία με τους ρόλους που μου αρέσει να υποδύομαι", συνέχισε ο Hardy μιλώντας για την απρόθυμη συμβίωση του ανθρώπου Εddie με τον εξωγήινο Venom. "Υπάρχει κάτι αστείο στο να έχεις ένα ξεχωριστό δώρο που όμως είναι το δώρο που κουβαλά πολύ δράμα. Μία υπερδύναμη που δεν τη θες πραγματικά, την ίδια όμως στιγμή, είσαι ερωτευμένος μαζί της. Σε κάνει να νιώθεις διαφορετικός, ιδιαίτερος" είπε κλείνοντας την φράση του.

Σεναριακή αλήθεια ή απλά υπερβολικές δηλώσεις του αγαπημένου ηθοποιού; Τείνουμε να πιστέψουμε το πρώτο, θα χρειαστεί όμως να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 4 Οκτωβρίου όταν κι ο Venom θα προσγειωθείς στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Από: Esquire UK

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Μερικές συναρπαστικές θεωρίες για το τέλος του Shōgun

Δεν ξέρουμε ακόμη τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο, αλλά κάποιοι fans μοιράστηκαν μερικές ευφάνταστες ιδέες.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Τώρα και αστροναύτης ο Ryan Gosling

Μετά τον Ken στο Barbie της Greta Gerwig, υποδύεται έναν αστροναύτη για την ταινία Project Hail Mary που βασίζεται στο μυθιστόρημα του Andrew Weir που κυκλοφόρησε το 2021.