Οι παραγωγοί του James Bond θέλουν o Idris Elba να πάρει τον ρόλο του επόμενου 007

Τα όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα.

Γράφει: Αργύρης Κούρσαλης 10 Αυγούστου 2018

Υπάρχουν πολλοί ηθοποιοί που διεκδικούν τον ρόλο του επόμενου James Bond. Είναι ο Tom Hardy (υπέροχος), είναι το Cillian Murphy (απόλυτα ταιριαστός), είναι ο Michael Fassbender (Ιρλανδός), o Tom Hiddleston (hype από τη σχέση του με την Taylor Swift) ενώ μέχρι και για τον άνθρωπο με το πιο χαρακτηριστικό μουστάκι της γης -λέγε με Henry Cavill- έχουν ακουστεί φήμες.

Αν όμως υπάρχει ένας ηθοποιός απόλυτα κατάλληλος για να οδηγήσει τον πράκτορα 007 στα μονοπάτια του 21ου αιώνα, αυτός δεν είναι άλλος από τον Idris Elba. Κομψός, Βρετανός, υψηλών υποκριτικών ικανοτήτων, μεγάλων αθλητικών επιδόσεων κι ιδανικός για να αντιπροσωπεύσει τη διαφορετικότητα των κοινωνιών του σήμερα, οι οποίες συχνά κάνουν πάταγο με την ηχηρή σιωπή τους επί του θέματος.

Βέβαια, πολλές φορές σε δηλώσεις του ο ίδιος έχει αφήσει να εννοηθεί ότι δεν υπάρχει κανένα τέτοιο ενδεχόμενο. Όχι ότι δεν το θέλει, αλλά ότι κανείς δεν έχει φτάσει στο σημείο να του κάνει κάποια πρόταση ή να του ανοίξει κάποια συζήτηση επί του θέματος. Σε μία κίνηση γενναιοδωρίας μάλιστα, υποστήριξε ότι δεν θα έπρεπε να είναι εκείνος ο νέος 007 αλλά μία γυναίκα.

"Ο σκηνοθέτης Antoine Fuqua αποκάλυψε τις λεπτομέρειες από μία συζήτηση που είχε με την παραγωγό Barbara Broccoli, στην οποία η ίδια φέρεται να δήλωσε πώς είναι ώρα για έναν μη-λευκό ηθοποιό να αναλάβει τον εμβληματικό ρόλο. Στην συνέχεια, όταν την ρώτησε ποιον έχει στο μυαλό της, εκείνη του απάντησε πως αφού αυτή η αλλαγή στο status του χαρακτήρα θα συμβεί αργά η γρήγορα κάποια στιγμή, πιστεύει ότι ο Idris Elba συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες από τώρα κιόλας" αποκαλύπτει η Independent, σε άρθρο της.

Οι παραγωγοί του James Bond θέλουν o Idris Elba να πάρει τον ρόλο του επόμενου 007

Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να δούμε έναν πολύ διαφορετικό James Bond;

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Περισσoτερα για Βιβλία

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ

Μήπως ο Idris Elba μόλις επιβεβαίωσε ότι θα είναι ο νέος James Bond;

Ο Βρετανός ηθοποιός δεν σταματά να tweetάρει και να πυροδοτεί τις φήμες που τον θέλουν να αναλαμβάνει το ρόλο του 007.