Στο νέο trailer του Suspiria ο εφιάλτης γίνεται πραγματικότητα

Θα είναι το remake της θρυλικής ιταλικής ταινίας η πιο τρομακτική ταινία της χρονιάς;

Μία νεαρή Αμερικανή μπαλαρίνα ταξιδεύει στην Ευρώπη για να τελειοποιήσει την τεχνική της και γίνεται δεκτή σε μία φημισμένη σχολή κλασικού χορού. Γρήγορα όμως θα διαπιστώσει ότι η εν λόγω σχολή κρύβει ένα σκοτεινό, τρομακτικό παρελθόν, που θα κάνει εφιαλτική τη ζωή της. 

Αυτή είναι η υπόθεση του κλασικού φιλμ τρόμου του '77 του Dario Argento, Suspiria, που έρχεται τώρα να μας το επανασυστήσει ο Luca Guadagnino μέσα από το remake του. Ο Ιταλός σκηνοθέτης του πολυβραβευμένου Call Me By Your Name.

Το σενάριο υπογράφει ο David Kajganich και τον πρωταγωνιστικό ρόλο της νεαρής χορεύτριας αναλαμβάνει η Dakota Johnson, ενώ εκείνον της διευθύντριας της σχολής η Tilda Swinton. Μαζί τους οι Mia Goth, Lutz Ebersdorf, Chloë Grace Moretz και η Jessica Harper, η πρωταγωνίστρια του φιλμ του 1977.

Το σάουντρακ της ταινίας έχει επιμεληθεί ο Thom Yorke των Radiohead.

To Suspiria θα κάνει πρεμιέρα στο 75o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, ενώ θα ξεκινήσει να προβάλλεται στις ΗΠΑ στις 2 Νοεμβρίου 2018. Μέχρι τότε, πάτησε play και δες το δεύτερο trailer της ταινίας που έρχεται να μας παγώσει το αίμα. 

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος