Ο Henry Cavill άφησε μουστάκι για να τα βγάλει πέρα με τον Tom Cruise

Μιλήσαμε με τον χολιγουντιανό ηθοποιό, με αφορμή το "Επικίνδυνη αποστολή: Η πτώση", που έκανε πρεμιέρα στις αίθουσες την Πέμπτη 30 Αυγούστου.

Κάνει ένα απίστευτο halo jump και πέφτει από τα 25.000 πόδια. ""Εντάξει, αυτή τη φορά δε θα τη γλιτώσει!” σκέφτηκα και ένα μακρόσυρτο "Ουάου” βγήκε αυθόρμητα από τα χείλη μου. Είναι απερίγραπτο το συναίσθημα που νιώθεις όταν με γουρλωμένα μάτια και λαιμό τεντωμένο βλέπεις τον Tom Cruise να εκτελεί μόνος του όλα αυτά τα αδιανόητα για τους ηθοποιούς επικίνδυνα ακροβατικά και μάλιστα ενώ έχει τραυματιστεί σε προηγούμενη σκηνή. Και να φανταστείς ότι θα πέφταμε μαζί από το αεροπλάνο, αλλά τελικά ήταν πολύ επικίνδυνο να είναι δύο ηθοποιοί ταυτόχρονα στον αέρα".

Ο Henry Cavill άφησε μουστάκι για να τα βγάλει πέρα με τον Tom Cruise

Ο ενθουσιασμός του Henry Cavill, του κινηματογραφικού Σούπερμαν της γενιάς των millennials, είναι κάτι παραπάνω από έκδηλος όταν ανασύρει στη μνήμη του όσα ριψοκίνδυνα έζησε στα γυρίσματα της "Επικίνδυνης αποστολής: Η πτώση", της έκτης ταινίας του franchise "Επικίνδυνη αποστολή" δια χειρός Christopher McQuarrie.

Στο ντεμπούτο του στο σύμπαν του αειθαλούς πράκτορα Ethan Hunt υποδύεται τον August Walker. "Είναι ένας πράκτορας-φονική μηχανή της CIA, που καλείται να βγάλει το φίδι από την τρύπα στα δύσκολα, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί να σκοτωθούν αθώοι άνθρωποι για να εξουδετερωθεί ένας κακός που μπορεί να στοιχίσει τη ζωή σε χιλιάδες. Αυτή η μεθοδολογία του έρχεται σε αντίθεση μ’ εκείνη του Hunt, με αποτέλεσμα η μεταξύ τους σύγκρουση στο τέλος να είναι αναπόφευκτη" εξηγεί ο Cavill, που για τις ανάγκες της ταινίας κλήθηκε να γεμίσει με ακόμα περισσότερους μυς το ήδη μυώδες κορμί του, αλλά και να αφήσει μουστάκι σαν άλλος Tom Selleck στα ’80s με δική του πρωτοβουλία.

ΧΕΝΡΙ ΚΑΒΙΛ

"Οι άντρες με μουστάκι μου έδιναν πάντα την εντύπωση ότι πατάνε γερά στα πόδια τους. Έπεσα πάνω σε ένα μυστακοφόρο χαρακτήρα σε κόμικ του Σούπερμαν και είπα: "Εδώ είμαστε, θα αφήσω το ίδιο”". Λογάριαζε όμως χωρίς το Justice League. "Όταν έμαθα ότι παράλληλα με την Πτώση θα ξεκινούσαν τα γυρίσματα και για τον Σούπερμαν, η πρώτη σκέψη που μου πέρασε από το μυαλό ήταν ότι δεν ήθελα να ξυριστώ. Με φαντάζεσαι ως August με ψεύτικο μουστάκι να κρέμομαι από ελικόπτερο; Απαίτησα λοιπόν από την παραγωγή να γυρίσω κανονικά όλες τις σκηνές για το Justice League και στο στάδιο του post-production να αφαιρέσουν το μουστάκι με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Έτσι και έγινε".

Αυτό ακριβώς το πείσμα είναι που 35 χρόνια τώρα τον ακολουθεί και κάποτε του έσωσε τη ζωή, όταν το bullying που δεχόταν από τους συμμαθητές του ήταν ανελέητο και όταν το μόνο που άκουγε ήταν "Δεν είσαι αρκετά καλός. Προσπάθησε περισσότερο". Και πράγματι, το έκανε και σήμερα κουβαλάει ένα σωρό τρελές ιδέες στο μυαλό του, όπως το να κάνει halo jump. "Δε θα μου ξεφύγει. Κάποια στιγμή θα το κάνω. Πρέπει απλά να βρω ένα C17. Στα 25.000 πόδια".

Από August Walker, James Bond;

ΧΕΝΡΙ ΚΑΒΙΛ

Δεδομένου ότι υπήρξε μεγάλο φαβορί, αλλά τελικά και μεγάλος χαμένος, με τον Daniel Craig να του κλέβει το ρόλο του 007 μέσα από τα χέρια, μήπως η Επικίνδυνη αποστολή: Η πτώση αποτελεί το εισιτήριo του Henry Cavill για να υποδυθεί τον πιο διάσημο μυστικό πράκτορα όλων των εποχών όταν ο Βρετανός συνάδελφός του αποχωρήσει; "Θα ήταν απίστευτη εμπειρία να παίξω τον James Bond, αλλά κυρίως να χτίσω μια προσωπικότητα που να είναι ενδιαφέρουσα, μοναδική, δική μου, όπως όλες εκείνες που έχτισαν οι ηθοποιοί που τον έχουν ενσαρκώσει μέσα στα χρόνια" απαντά και θα γελούσαν και τα μουστάκια του αν δεν τα είχε ξυρίσει.

Info: Η ταινία Επικίνδυνη αποστολή: Η πτώση έκανε πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη στις 30 Αυγούστου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Το Challengers δεν είναι μία ακόμα ταινία για το τένις

Zendaya σε ταινία με στοιχεία θρίλερ, σεξ, ζήλειας και προδοσίας. Θέλουμε.

Γραφει Γιαννης Σπανος

Οι Blur έδωσαν την τελευταία συναυλία τους στο Coachella

Ή τουλάχιστον έτσι υποστηρίζει ο Damon Albarn.

Το νέο τραγούδι των Pearl Jam είναι εμπνευσμένο από τον Donald Trump

Ο τραγουδιστής και συνθέτης Eddie Vedder, είπε στους Times ότι το τραγούδι αντιπροσωπεύει μια έκκληση για ενότητα.

Αυτό που κάνει η Τάμτα στο Smut δε θα το δεις πουθενά αλλού

Βρεθήκαμε στο show με το οποίο η Τάμτα αλλάζει την κλασική αθηναϊκή νυχτερινή διασκέδαση.

Νέο trailer για το Deadpool & Wolverine με τους Ryan Reynolds και Hugh Jackman

Όλα όσα πρόκειται να δούμε στις 26 Ιουλίου.

Ο Tom Holland έχει κάτι να πει για το Spider-Man 4

"Οφείλω τη ζωή και την καριέρα μου στο Spider-Man...".