Όλη η Αγγλία παραμιλά με το Bodyguard, το νέο πολιτικό θρίλερ του BBC

Μία βόλτα στα σκοτεινά μονοπάτια της βρετανικής πολιτικής.

Η 26η Αυγούστου υπήρξε μία σημαντική μέρα για τη βρετανική τηλεόραση. Εκείνο το βράδυ έκανε πρεμιέρα το Bodyguard, το πολιτικό θρίλερ του BBC που έχει κάνει όλη την χώρα να παραμιλά. Βρισκόμαστε δύο επεισόδια πριν το τέλος του και το hype ανεβαίνει καθημερινά.

Περί τίνος πρόκειται; Ένας βετεράνος του πολέμου του Αφγανιστάν, ο David Budd (Richard Madden) αναλαμβάνει την ασφάλεια της Υπουργού Εσωτερικών, Julia Montague (Keeley Hawes). Μέχρι εδώ όλα ακούγονται λογικά, υπάρχει όμως ένα αγκάθι: ο Budd διαφωνεί κάθετα με το πολιτικό όραμα της πολιτικού, κι έρχεται σε απευθείας σύγκρουση με τις αρχές του.

Με φόντο τους λονδρέζικους δρόμους και τα σκοτεινά μονοπάτια της βρετανική πολιτικής σκηνής, η σειρά εξελίσσεται γύρω από ένα σκληροπυρηνικό αντιτρομοκρατικό νομοσχέδιο που προσπαθεί να περάσει πάση θυσία η Montague.

Η ερμηνεία του έχει προκαλέσει τέτοια εντύπωση ώστε ακούγεται ως υποψήφιος James Bond 

Αν τώρα δεν σου αρκούν τα παραπάνω στοιχεία για να δώσεις μία ευκαιρία στη σειρά, όπως κάνει όλη η Αγγλία αυτήν την στιγμή, να σου παρέχουμε λίγα περισσότερα info: οι παραγωγοί είναι οι ίδιοι άνθρωποι που γύρισαν το επιτυχημένο Line of Duty, ενώ στο καστ βρίσκει κανείς ονόματα που τα συναντά και στους Peaky Blinders, Game of Thrones και Doctor Who -με την Ada Shelby, κατά κόσμον Sophie Rundle, να ξεχωρίσει. Όσο για τον πρωταγωνιστή του Bodyguard, Richard Madden, μάλλον έχει πιάσει κάποιου είδους λαχείου. O Σκοτσέζος χτύπησε κι άλλη φλέβα χρυσού με το Game of Thrones, αφού η ερμηνεία του έχει προκαλέσει τέτοια εντύπωση στη Γηραιά Αλβιώνα ώστε να ακούγεται ακόμα κι ως υποψήφιος αντικαταστάτης τον Daniel Craig στη θέση του James Bond.

Με αυτά και με αυτά, μάλλον λογικά κι αναμενόμενα η σειρά έχει κλέψει την καρδιά του βρετανικού κοινού. Μένει να δούμε αν θα συμβεί το ίδιο και στην χώρα μας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για πολιτικές εξελίξεις, συνεντεύξεις διασήμων, συμβουλές για αντρική μόδα και συνταγές για φαγητό και πότο στο esquire.com.gr

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ

Οι Behemoth, Testament και Prestilence έρχονται τον Ιούλιο στην Αθήνα

Στις 28 Ιουλίου, στο πλαίσιο του Release Athens 2024.

Όσα περιμένουμε από τη 2η σεζόν του Fallout

Η σειρά ήδη εδραίωσε τη θέση της ως μία από τις δημοφιλέστερες του Amazon Prime Video.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10000 Ships, το μυστηριώδες spin-off του Game of Thrones που ακυρώθηκε στο παρά πέντε

Πέρα από τη σειρά του Jon Snow, μόλις μάθαμε για ένα ακόμη που δε βρήκε ποτέ τον δρόμο του για τη μικρή οθόνη.

Γραφει Παυλος Κρουστης

Η μίνι σειρά που πρέπει να δεις αν σου λείπει το Succession

Είναι στο Netflix και έχει μόνο 6 επεισόδια και πρωταγωνιστή τον Jeff Daniels. Ό,τι πρέπει δηλαδή για το σαββατοκύριακο.

Γραφει Παυλος Κρουστης

10 πικάντικες αλήθειες για τον Channing Tatum

Ο αμερικανός ηθοποιός κλείνει σήμερα 44 χρόνιας ζωής και εμείς βρίσκουμε άγνωστα στοιχεία για τη ζωή και την καριέρα του.

Γραφει Γιαννης Σπανος